Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Maja v Video klub prihaja še več vsebin Maja v Video klub prihaja še več vsebin Maja v Video klub prihaja še več vsebin Maja v Video klub prihaja še več vsebin

Maja v Video klub prihaja še več vsebin

Nazaj na Novosti
People

| 01.05.2019. 00:00:00

Maja v Video klub prihaja še več vsebin

Tudi maj smo rezervirali za nove filme in serije ter nove epizode že znanih serij, ki vas bodo navduševali na platformah EON in D3.


Privlačna serija Ljubke lažnivke: Perfekcionisti, ki je pritegnila mlajše generacije, je bila deležna novih epizod. Katalog HBO poleg tega prinaša še dve uspešnici: Alfa in Težave v motelu El Royale, ki z izjemno igralsko zasedbo, v kateri so Jeff Bridges, Cynthia Erivo in Dakota Johnson, obljublja dobro zabavo za vse ljubitelje kriminalk, skrivnosti in drame.


Tudi ta mesec Pickbox prinaša odlične serije. Triler Riviera spremlja zgodbo Julie Stiles, ki odkrije, da življenjski slog njene družina financirajo krvavi posli, nato pa si prizadeva zaščititi sebe in svoje najbližje. V seriji Diamanti mogočni vodja tihotapcev diamantov družino žrtve tihotapljenja vpelje v nevarni svet. Ravnodušnih vas ne bo pustil niti film Črne vdove, zgodba o treh ženskah, ki morajo policiji pojasniti eksplozijo čolna, v kateri so umrl njihovi možje. V drami Mary ubija ljudi zdravnica Mary Harris dela na urgentnem oddelku v bolnišnici, vendar poleg službe nezakonito pomaga na smrt bolnim ljudem pri samomorih. Mary se uspešno izogiba roki zakona, vendar njeno dvojno življenje postaja čedalje bolj zapleteno.


Katalog Epic drama bo obogatila drama iz treh delov, Berlinski volkovi. Gre za zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in izdaji v povojnem Berlinu. Serija je prejela nagrado emmy za najboljšo televizijsko miniserijo. Osvojila je tudi številne nemške televizijske nagrade in nagrado na festivalu v Monte Carlu.


Katalog CineStar TV Premier Plus katalog bodo obogatili izjemni filmi in serije, med katerimi je komedija Tully, v kateri mlada mama (Charlize Theron) s težavo preživlja dneve s svojimi tremi otroki. Ko ji brat najame varuško, se naveže na dekle, ki je polna pozornosti in presenečenj. Znanstveno-fantastična kriminalka Hotel Artemis bo vašo pozornost pritegnil z borbo med zasebno policijo in demonstranti, ki zahtevajo le čisto vodo. Sredi tega kaosa pa se odvija še neuspešen rop banke.


Katalog Pikaboo otrokom prinaša nove epizode serije Maša in medved, v katalogu AXN pa vas čakajo nove epizode serije Specialci.


Telemachov Video klub vam nudi vse to in še 14.000 drugih naslovov. Pripravite pokovko, odprite Video klub in izberite, kaj si boste ogledali najprej.