Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 26.10.2022. 09:25:22

Ledeni planet II: Druga sezona se vrača na BBC Earth

Enajst let po nepozabni prvi sezoni se na BBC Earth ponovno vrača serija Ledeni planet – tokrat z najbolj enigmatičnimi živalskimi vrstami našega planeta. Vsi ljubitelji divjih živali boste tako lahko vsako nedeljo ob 18. uri uživali v potovanju skozi čarobne ledene dežele, ki se nahajajo na pragu korenitih sprememb.

 

Nova sezona raziskuje divje živali v najhladnejših predelih sveta: Arktiki in Antarktiki, visokih gorah, zamrznjenih puščavah, zasneženih gozdovih in ledeno mrzlih oceanih. V seriji boste spoznali najbolj divje živalske vrste, ki vsak dan premagujejo edinstven nabor izzivov, da lahko vzdržijo v teh ekstremnih razmerah.

 

Odkrijte svetove z izjemno raznolikostjo in lepoto, kjer ni zaznati sledi človeške prisotnosti. Prav zaradi te izoliranosti so ti kraji tako posebni tukaj kraljujejo volkovi, ki lovijo orjaške bizone na prostranih zasneženih ravnicah, orke, ki s pretkanimi tehnikami zalezujejo svoj plen, redko opaženi sibirski tigri, ki se potihoma plazijo po beli snežni odeji, in številne druge pravljične živali.

 

Ne zamudite serije vsako nedeljo ob 18:00 na programu BBC Earth, ki ga najdete na programskem mestu 422 na EONu.

 

Na naših družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikToksi lahko ogledate osupljive prizore iz življenja živali, ki prebivajo v najbolj hladnih pokrajinah na svetu in sodelujete v zabavnih kvizih.