Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.04.2022. 22:00:00

KREATOR TV postaja GP1!

KREATOR TV, edini specializirani medij za motošporte v srednji Evropi, bo zamenjal ime in postal GP1! Po več kot desetih letih od začetka oddajanja bo ime Kreator TV odšlo v zgodovino, GP1 pa prihaja na njegovo mesto tudi zaradi širitve na nove trge.

GP1 je medij, specializiran za motošport, ki je bil kot Kreator F1 leta 2011 ustanovljen izključno za prenose dirk formule 1. Leta 2013 je svoje vsebine razširil na celoten obseg motošporta. S postopno krepitvijo lastnih produkcijskih zmogljivosti se je leta 2020 začel širiti na nove trge. Danes je GP1 na voljo pri vseh večjih kabelskih in IPTV operaterjih na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini z avditorijem, ki presega tri milijone gledalcev. Od lani je v ponudbi Telemacha na voljo tudi gledalcem v Sloveniji, kjer ga s komentarji v slovenščini lahko spremlja več kot 230.000 gospodinjstev.

Posebno moč GP1predstavlja strokovno osebje, ki je do zdaj v celoti produciralo več tisoč zahtevnih televizijskih prenosov (Formula 1, Moto GP, Volvo Ocean Race …), v zadnjih dveh letih pa – tudi za zunanje naročnike – pripravilo samostojne prenose dirk iz svetovno znanih dirkališč, kot so Brands Hatch, Hungaroring, Valencia, Vallelunga, Slovakia Ring, Brno, Automotodrom Most in mnogih drugih. GP1 ima prav tako sklenjene ekskluzivne pogodbe za izvedbo prenosov dirk NASCAR Whelen Euro Series, MXGP, ESET CUP in številnih drugih atraktivnih dirkaških serij!

V vsem tem času so bili gostje mikrofonov in kamer GP1 številni svetovni zvezdniki, kot so Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Jacques Villeneuve, Jean Todt, Tim Gajser in Valentino Rossi, s katerimi so bili opravljeni številni ekskluzivni intervjuji.