Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 06.05.2021. 22:00:00

Kreator TV ekskluzivno v Telemachovi ponudbi

V Telemachovi programski shemi (programsko mesto 212) je začel ekskluzivno v Sloveniji oddajati  Kreator TV – edini specializirani program za avto-moto šport na območju srednje Evrope. Za slovenske gledalce bo še posebej zanimiv zaradi pogodbe s svetovnim prvenstvom FIM v motokrosu, s priljubljenim razredom MXGP, v katerem je Slovenec Tim Gajser svetovni prvak in eden največjih zvezdnikov.
Telemach je prvi partner programa Kreator TV v Sloveniji. »Pri Telemachu smo znani kot podporniki športa in to vedno znova dokazujemo. Svojim uporabnikom že sedaj ponujamo široko paleto športnih vsebin. Programe Sportklub za vse ljubitelje nogometa, košarke, tenisa in golfa, pa Eurosport, Šport TV, Fight Channel in druge. Z novim programom Kreator TV v naši shemi dajemo zasluženo pozornost motošportu, ki je tudi v Sloveniji zelo priljubljen. Zelo pomembno je tudi, da bodo ljubitelji bencinskih športov lahko spremljali slovenska prvenstva, kar je posebna dodana vrednost,« je dejal Adrian Ježina, predsednik poslovodstva družbe Telemach.
Programu Kreator TV je vse najboljše zaželel tudi Tim Gajser, eden najboljših slovenskih športnikov in aktualni svetovni prvak v motokrosu. »Vesel sem prihoda Kreator TV v Slovenijo. Program me spremlja od začetka moje profesionalne kariere in mislim, da bo to odlična promocija slovenskega motošporta,« je dejal štirikratni svetovni prvak Tim Gajser.
Kreator TV je sicer hrvaški program, specializiran za motošport, ki oddaja od leta 2011. Gledalce razveseljuje s formulo 1, motociklističnimi dirkami razreda MotoGP, dirkami evropskega NASCAR v lastni produkciji, pokalom ESET V4 ter drugimi privlačnimi dirkami z največjih evropskih dirkališč, kot so Valencia, Hungaroring, Slovakia Ring, Brno in Grobnik.