Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 21.10.2020. 00:00:00

Končno Dnevi Huawei!

Začeli so se težko pričakovani Dnevi Huawei! Po akcijski ceni vam nudimo Huawei P40 lite, Huawei P40 Pro+ z izjemnim sistemom kamer ter tablico Huawei Media Pad M5 lite za vsestransko poslovno in zasebno uporabo. Ne spreglejte niti odlične ure Huawei GT watch 2 z revolucionarno močjo in slušalk Huawei Freebuds 3, s katerimi lahko v paketu NAJVEČ poslušate najljubšo glasbo že za 1,75 EUR na mesec.
Do konca oktobra vas čaka še 50 % popusta na mobilni paket ŠE VEČ ali NAJVEČ za kar 12 mesecev, kjer uživate v dvojnih ugodnostih!
HUAWEI P40 Lite
Različica Lite v seriji P je vedno združevala dostopno ceno in lastnosti, ki bi jih pričakovali pri mnogo dražjih modelih. P40 Lite ponuja izjemno hitro polnjenje z močjo 40 W in baterijo z zmogljivostjo 4200 mAh, zadnjo stran aparata pa krasijo kar štiri odlične kamere. Glavna z ločljivostjo 48 MP, izjemno širokokotna z 8 MP in dve z ločljivostjo 2 MP – ena skrbi za odlične makro posnetke, druga pa služi kot tipalo globine, za ostre motive v ospredju in zamegljeno ozadje. Za odklepanje naprave sta na voljo čitalec prstnih odtisov, tokrat integriran kar v gumbu za vklop, ali prepoznava obraza s pomočjo sprednje kamere.
V paketu NAJVEČ vam je ob vezavi za 24 mesecev na voljo že za 5,99 EUR na mesec.
HUAWEI P40 PRO +
S štirimi kamerami Leica Ultra Vision lahko kjerkoli in kadarkoli posnamete fotografije in videoposnetke, ki bodo govorili namesto vas. Najnovejši procesor Kirin 990 5G bo sprožil pravo revolucijo pri dojemanju hitrosti in zmogljivosti. Telefon ima 6,58-palčni zaslon OLED, ki je zaobljen na vseh štirih robovih, in kar 8 GB delovnega pomnilnika. Za vse ljubitelje selfijev bo poskrbela sprednja selfie kamera z ločljivostjo 32 MP in možnostjo snemanja v ločljivosti 4K. Da bo zabava ob uporabi Huawei P40 PRO trajala, bo poskrbela zmogljiva baterija s kapaciteto 4200 mAh in možnostjo hitrega žičnega (do 40 W) in brezžičnega (do 27 W) polnjenja SuperCharge.
V paketu NAJVEČ vam je ob vezavi za 24 mesecev na voljo že za 35,58 EUR na mesec.
HUAWEI Media PAD M5 Lite
Z zaslonom IPS v ločljivosti Full HD (1920 × 1200) in diagonalo 25,7 cm (10,1'') boste lahko uživali v živih in jasnih barvah. Za še boljše doživetje bo poskrbela tehnologija Huawei ClariVu, ki izboljša osvetljenost zaslona in jasnost slike. Štirje zvočniki nudijo močan zvok brez neželenih šumov. Gre za zmogljiv tablični računalnik z osemjedrnim procesorjem Kirin 659, ki bo poskrbel, da bo igranje iger povsem gladko. Hiter čitalec prstnih odtisov na sprednji strani naprave omogoča hitro in preprosto zaščito pred nepooblaščenim dostopom, odlična baterija s kapaciteto 7500 mAh in podporo za hitro polnjenje pa vam zagotavlja popolno svobodo.
V paketu NAJVEČ je tablica ob vezavi za 24 mesecev vaša že za 4,99 EUR na mesec.
HUAWEI WATCH GT 2 (model 46 mm)
Izberite revolucionarno zmogljivost ter minimalistično estetsko oblikovanje. Naredite preboj v osebnem treningu. Ura HUAWEI WATCH GT 2 spremlja vaše vadbe z natančnimi sistemi za pozicioniranje in vaš srčni utrip meri s tehnologijo TruSeen 3.5. Je vaš strokovni osebni trener pri vadbah in aktivnostih na prostem. Za enostavnejše vsakodnevno življenje ura podpira funkcije, kot so klicanje preko povezave Bluetooth, predvajanje glasbe na uri, pametna obvestila, spremljanje kakovosti spanca s tehnologijo TruSleep 2.0 in merjenje krvnega tlaka s tehnologijo TruRelax. Živite učinkovito življenje z uro, ki je zasnovana za vas.
V paketu NAJVEČ je ura vaša že za 3,99 EUR na mesec ob 24 mesečni vezavi.
HUAWEI FREEBUDS 3
Huawei FreeBuds 3 ne navdušujejo samo z vrhunskim zvokom, pač pa tudi s svojim videzom. Okrogla polnilna škatlica, za katero so navdih oblikovalci črpali iz narave, je kompaktna za držanje oziroma hrambo v žepu ali torbi. Slušalke z oblikovanjem Dolphin Bionic se prilegajo vašim ušesom za bolj udobno in zanesljivo uporabo, hkrati pa globoko v ušesa oddajajo usmerjen zvok. Oblikovanje odprtega tipa je ergonomsko za čim večje udobje tudi ob daljši uporabi.
V paketu NAJVEČ so slušalke ob vezavi za 24 mesecev vaše že za 1,75 EUR na mesec.
OPOMBA
Mobilni telefoni Huawei ne podpirajo Googlovih aplikacij (trgovina Play, Gmail, Zemljevidi, Fotografije, Chrome itd.). Aplikacije za svoj novi telefon Huawei lahko dobite v spletni trgovini Huawei App Gallery.
Preverite ponudbo
Pogoji akcij na povezavah:
Dnevi Huawei
12 mesecev 50% popust na mesečno naročnino paketa ŠE VEČ in NAJVEČ