Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Kaj ima kamp Rudi Hiti skupnega z Zmajčkovim kampom? Kaj ima kamp Rudi Hiti skupnega z Zmajčkovim kampom? Kaj ima kamp Rudi Hiti skupnega z Zmajčkovim kampom? Kaj ima kamp Rudi Hiti skupnega z Zmajčkovim kampom?

Kaj ima kamp Rudi Hiti skupnega z Zmajčkovim kampom?

Nazaj na Novosti
People

| 15.07.2019. 22:00:00

Kaj ima kamp Rudi Hiti skupnega z Zmajčkovim kampom?

V času poletnih počitnic se izvajajo mnoge zabavne aktivnosti, katere ponosno podpira tudi podjetje Telemach. Pod našim okriljem sta se v preteklem tednu tako odvila kar dva športna kampa – hokejski kamp Rudi Hiti ter košarkarski Zmajčkov kamp. Poleg razvijanja športnega duha, spoznavanja pomena ekipnega dela in zdravega življenja je obema skupno tudi to, da smootroke z delavnicami »Varen na spletu, varen v svetu« seznanili s pravilno rabo interneta.
Pretekli teden sta se pod Telemachovim sponzorstvom odvila kampa dveh priljubljenih športnih disciplin. V Mariboru je potekal Rudi Hiti kamp, ki je gostil 55 mladih hokejskih navdušencev, v Ljubljani pa je na svoj račun prišlo kar 190 košarkarskih nadobudnežev, ki so obiskali Zmajčkov kamp. Oba sta minila v znamenju učenja novih športnih spretnosti, sklepanja novih prijateljstev in novo usvojenega znanja. Med drugim so otroci pridobili novo znanje varne rabe interneta, ki ga Telemach z delavnico, znano pod geslom »Varen na spletu, varen v svetu«, širi med osnovnošolce.
Tokrat smo se spopadli s prav posebnim izzivom, saj smo delavnico izvedli za vseh 190 udeležencev Zmajčkovega kampa. Ponosni smo, da so otroci takoj prepoznali pomembnost tematike in zato na delavnici tudi vneto sodelovali. Tako projekt, s katerim smo o varni rabi interneta do sedaj podučili že več kot 450 osnovnošolcev, med poletnimi počitnicami pot nadaljuje izven šolskih klopi, kjer smo ga prvotno pričeli izvajati konec preteklega šolskega leta.