Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.03.2020. 00:00:00

Kaj bo marca novega v Video klubu?

Vseh 10 epizod nove sezone kriminalne serije Morilci mojega očeta 4 si lahko od 28. februarja dalje brez prekinitev in naenkrat ogledate v Video klubu v katalogu Morilci mojega očeta 4. Osrednji primer četrte sezone se začne z brutalnim posilstvom in umorom mlade študentke. V sodelovanju z Dunjo, vodjo oddelka za spolne zločine, inšpektorji kmalu odkrijejo potencialnega storilca, vendar se ob novem napadu izkaže, da gre za serijskega posiljevalca in da imajo v priporu napačnega človeka. Policisti in posiljevalec se znajdejo v srditi bitki s časom, saj je treba preprečiti nov umor. V glavnih vlogah so Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Mirjana Karanović in Branislav Tomašević, v novi sezoni pa se jim pridružijo še Sloboda Mićalović, Voja Brajović, Boris Komnenić ter Aleksandra Prijović.


Prihaja tretja sezona HBO-jeve svetovne uspešnice Westworld o zabaviščnem parku, v katerem se uresničujejo človeške želje, ne glede na to kako plemenite ali izprijene so. Od 16. marca bo na voljo v katalogu HBO OD. Serija temelji na istoimenskem filmu Michaela Crichtona iz leta 1973 in prinaša mračno zgodbo o zori umetne inteligence in razvoju greha. Westworld raziskuje svet, v katerem je mogoče izpolniti vsako človeško željo. V glavnih vlogah so Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris in Tessa Thompson, ki se jim v tretji sezoni pridružijo Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi in drugi.


Razburljiva akcija s Keanujem Reevesom v vlogi legendarnega Johna Wicka je dobila tretje nadaljevanje. Akcijska uspešnica John Wick 3 bo od 28. marca na voljo v Video klubu v katalogu Cinestar Premiere Plus. Legendarni poklicni morilec je na begu iz dveh razlogov. Na njegovo glavo je razpisana nagrada 14 milijonov dolarjev, ker je prekršil osnovno pravilo hotela Continental – »Ne ubijaj v hotelu«. Poleg tega je bila njegova žrtev član družbe, ki je naročila Wickovo smrt, tako da so mu za petami vsi plačanci na svetu.