Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.02.2022. 23:00:00

Kaj bo februarja na sporedu: Volčja vzgoja II, Nočni klici in Operacija Au! v Video klubu

Vsak mesec v naš Video klub prispejo nove uspešnice, februarja pa izpostavljamo novosti v katalogih HBO OD, Pickbox Now in Da Vinci Kids.

Znanstvenofantastična serija Volčja vzgoja je hitro postala en najbolj priljubljenih dosežkov produkcije HBO in izzvala odzive z vseh strani. Od februarja si lahko v katalogu HBO OD ogledate drugo sezono serije, v kateri se Mati (Amanda Collin) in Oče (Abubakar Salim) s šestimi človeškimi otroki pridružita novi ateistični koloniji v skrivnostnem tropskem delu planeta Kepler 22b.

Če ste mislili, da ste videli že vse, si boste ob britanski seriji Nočni klici premislili. V katalogu Pickbox Now ne zamudite ekskluzivne premiere serije, ki je po besedah scenarista posneta po resničnih dogodkih. Kar 11 let je namreč delal kot policist in njegove izkušnje so navdihnile zaplete v seriji.

Novosti smo pripravili tudi za najmlajše uporabnike, ki si bodo lahko februarja v katalogu Da Vinci Kids ogledali zabavno in izobraževalno serijo Operacija Au! Dva bistra zdravnika, dvojčka Chris in Xand, jih bosta popeljala na popotovanje po medicini in biologiji, kjer bodo otroci lahko odkrili, kako delujejo naša telesa.

Telemachov Video klub vam prinaša več kot 18.000 naslovov, v katerih lahko uživate na televizorju, tablici, računalniku ali mobilnem telefonu.