Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 08.06.2021. 22:00:00

Junija v Video klub prihaja nova doza adrenalina

Ponudba v našem Video klubu je vsak mesec bogatejša, nova vsebina v juniju pa napoveduje resnično razburljivo izkušnjo za vse ljubitelje adrenalina.
Filmska uspešnica Alice in Peter bo od 12. junija dalje na voljo v katalogu HBO ODTa topel družinski film korenine dveh fantazijskih legend - Petra Pana in Alice v čudežni deželi - odkriva skozi dogodivščine brata in sestre, ki si prizadevata staršem (igrata jih David Oyelowo in Angelina Jolie) pomagati preboleti izgubo sina.
katalogu CineStar Premiere Plus si lahko od 21. junija ogledate uspešnico Grenlandija: Poslednje zatočišče. Film spremlja zgodbo glavnih junakov, ki se poskušajo prebiti do bunkerja na Grenlandiji, da bi se zaščitili pred udarcem meteorja in apokalipso.
Nova britanska serija Obtoženi prinaša zanimive sodobne zgodbe o zločinu in kazni izpod peresa scenarista Jimmyja McGoverna. Ogledate si jih lahko od 26. junija v katalogu Pickbox Now. Vsaka epizoda pove zgodbo o navadnem človeku, ki konča v sodni dvorani, ter razkrije, kako se je tam znašel in kakšen je končni izid - kazen ali svoboda.
Uživajte v poletju in več kot 18.000 naslovih v Telemachovem Video klubu.