Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 07.07.2023. 12:57:01

Julija v Video klub prihajajo novi vznemirljivi trilerji in filmske uspešnice

Poletni dnevi so namenjeni uživanju ob animiranih filmih ter nenavadnih filmskih in serijskih zgodbah. 

Serija Reka bo premierno na sporedu od 7. julija v katalogu Pickbox Now. Triler je postavljen v negostoljubno pokrajino severne Norveške na meji z Rusijo, kjer se hladna vojna ni nikoli končala. Deklica izgine, potem ko v reki za svojo hišo najde odrezano roko. Nepričakovano vojska zavrne sodelovanje pri iskanju.

Katalog HBO OD od 16. julija prinaša zanimivo glasbeno filmsko komedijo Lil, Lil, krokodil. Zgodba se odvija v New Yorku, kjer krokodil uživa in pomaga družini pri vsakodnevnih opravilih. 

Čaka pa vas še en zanimiv junaški film, Trije mušketirji: D'Artagnan, ki si boste lahko ogledali od 6. julija dalje v katalogu CineStar Premiere Plus. Mladenič po imenu D'Artagnan svoj dom zapusti v upanju, da bo v Parizu postal mušketir v kraljevi straži. Kljub neuspehu se pridruži trojici najbolj iznajdljivih mušketirjev – Athosu, Aramisu in Porthosu – in se kmalu vklopi v njihov način življenja. V kraljestvu, razdeljenem zaradi verskih vojn, ki mu grozi britanska invazija, bo nekaj moških in žensk prekrižalo meče ter svojo usodo povezalo z usodo Francije.

Ne zamudite poletja v Telemachovem Video klubu.