Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.10.2019. 00:00:00

Jeseni uživajte z novimi vsebinami Video kluba

V oktobru smo v katalogih Video kluba za vas pripravili nove vsebine. Katalog HBO bo bogatejšiza premiero serije Varuhi izvršnega producenta Damona Lindelofa. Zgodba se odvija v alternativni resničnosti, kjer zamaskirani uporniki veljajo za odpadnike. Regina King vodi igralsko zasedbo kot Angela Abar, ki nosi dve maski: prvo kot glavna detektivka pri policiji mesta Tulsa in drugo kot žena ter mati treh otrok. Jeremy Irons igra ostarelega in domišljavega britanskega lorda, Don Johnson je Judd Crawford, načelnik policije v Tulsi, Jean Smart je agentka FBI Laurie Blake, Tim Blake Nelson pa detektiv Looking Glass (povečevalno steklo).


Najnovejša različica Robina Hooda  prihaja v katalog  CineStar Premiere Plus. Legendarni tat in bojevnik že celo večnost navdihuje filmarje, da si o njem izmišljajo vedno nove zgodbe.  Prizore za ta film so snemali v Dubrovniku na Stradunu, v trdnjavi Bokar in v pristanišču Posat, zahvaljujoč režiserju Ottu Bathurstu, ki je izmed desetih predlaganih lokacij izbral prav Dubrovnik. Ta različica Robina Hooda bo prikazala mladostna leta slovitega roparja in razkrila podrobnosti, ki so Robina spodbodle, da se zunaj zakona bojuje za pravice malega človeka. Robin in njegov partner John (Jamie Foxx) sprožita upor proti pokvarjenemu kralju. V tej vznemirljivi akcijski pustolovščini, polni eksplozij, norih spopadov in brezčasne romantike boste zagotovo uživali.


Detektiv Baptiste je serija, ki je nastala iz drame Pogrešani avtorjev Jacka in Harryja Williamsa. Premierno je bila predvajana na programu BBC One, le nekaj mesecev kasneje pa prihaja v katalog Pickbox. Julien Baptiste je na dopustu v Amsterdamu, na obisku pri hčeri, ki je nedavno rodila. A zaradi brezdelja kmalu postane nemiren, zato se sreča z amsterdamsko policijsko poveljnico, ki ga napoti na primer izginule prostitutke. Baptiste se kmalu znajde globoko sredi kriminalnega podzemlja v četrti rdečih luči in odkrije zapleteno mrežo prevar in laži


Preostane vam le še, da vstopite v Video klub in izberete svojo priljubljeno vsebino.