Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 13.10.2021. 22:00:00

Izkoristite edinstveno priložnost in si privoščite EON le za 19,90 EUR mesečno!

Da bi izvrstno izkušnjo gledanja televizije kar najbolj približali slovenskim gospodinjstvom, smo za vse nove naročnike pripravili akcijo, ki je ne gre zamuditi! Izkoristite jo in si katerega koli izmed priljubljenih Telemachovih paketov EON privoščite le za 19,90 EUR na mesec za prvo leto vezave.
EON bo vašo dnevno sobo hitro pretvoril v prizorišče zabave in popestril še tako mračne jesenske dni. S sprejemnikom EON Smart Box bo vsak televizor v hipu postal pametni televizor in s tem poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, super hiter internet do 1 Gbps pa bo v vaš dom prinesel najboljšo uporabniško izkušnjo.
Pohitite in si zagotovite katerega koli izmed priljubljenih paketov EON, ki so v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 EUR mesečno za prvo leto vezave. Ste že pripravili pokovko? Udobno se namestite in si privoščite maratonski ogled svoje najljubše serije!