Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 24.10.2021. 22:00:00

Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo

Do 21. novembra se odločite za nakup naprav Samsung Galaxy Z FOLD3, Z FLIP3 ali telefonov serije S21 in prejeli boste super darilo, ki bo dopolnilo vaše doživetje!
Tu je priložnost, ki je ne gre zamuditi! Ste ljubitelji znamke Samsung, ali pa bi jo za spremembo želeli preizkusiti? Naprave, kot so Samsung Galaxy Z FOLD3, Z FLIP3 in telefoni serije S21 vas zagotovo ne bodo razočarali! Če jih naročite med 22. oktobrom in 21. novembrom, boste prejeli še praktično darilo: vrhunske brezžične slušalke Galaxy Buds 2 in dvojni brezžični polnilec. Vse, kar morate storiti, je, da svojo novo napravo registrirate v aplikaciji Samsung Members najkasneje do 4. decembra 2021. Aplikacija je v naprej nameščena na kupljeni napravi.
Za vas imamo še eno izvrstno novico! Vsi omenjeni telefoni omogočajo najsodobnejše komunikacijske trende, saj podpirajo omrežje 5G. Če ob nakupu sklenete naročniško razmerje za naš priljubljeni paket NAJVEČ, vas čaka še neomejena komunikacija in priljubljena glasbena platforma TIDAL brez doplačila.
Več informacij o promociji si oglejte tukaj.