Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo

Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo

Nazaj na Novosti
People

| 17.03.2021. 23:00:00

Izberite Samsung Galaxy in prejmite praktično darilo

Nov standard za osupljivo obliko, neverjetna, vedno ostra in stabilna kamera ter baterija, ki zdrži dlje, so le začetek fantastične izkušnje z novo Samsung Galaxy A serijo.
Ob naročilu Galaxy A52, A52 5G ali A72 boste sedaj pridobili še darilo: vrhunske brezžične slušalke Galaxy Buds+ v beli barvi. Pohitite, ponudba velja samo do 31. 3. 2021. Za pridobitev darila je potrebna registracija v aplikaciji Samsung Members na kupljeni napravi. Registracijo je potrebno opraviti do 16. 4. 2021.
Več o pogojih promocije
Ne glede na to, za kateri model se odločite, ne pozabite skleniti tudi novega naročniškega razmerja po akcijski ceni. Novi in obstoječi naročniki ob sklenitvi novega naročniškega razmerja v paketu ŠE VEČ ali NAJVEČ 6 mesecev uživajte v komunikaciji z najbližjimi za le 1 eur/mesec! Prvih 300 naročnikov pa prejme še vstopnico za ogled prve digitalne komedije v Sloveniji – Optimisti.
Preverite ponudbo