Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 15.02.2021. 23:00:00

Huawei dnevi za aktivne

u so Huawei dnevi, ki vam prinašajo štiri vrhunske modele pametnih ur in slušalke po akcijskih cenah! Za aktivno zimo in pomlad lahko Izbirate med čudovitimi modeli Huawei Watch in Huawei Watch FIT oz. slušalkami Huawei FreeBuds 3.
Akcija traja do konca meseca oziroma do razprodaje zalog, in sicer ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev v kateremkoli paketu VEČ.
Ob tem ne spreglejte spletne akcije: novi naročniki paketov ŠE VEČ ali NAJVEČ 6 mesecev plačujejo zgolj 1 EUR naročnine, prvih 300 pa jih bo prejelo tudi vstopnico za ogled spletne komedije Optimisti.
Preveri ponudbo
 
Huawei Watch GT 2 Pro
Najnovejša ura Huawei Watch GT 2 Pro prinaša tehnološko dovršenost in nabor nepogrešljivih funkcionalnosti. Ponuja možnost spremljanja več kot 100 različnih načinov vadb, med katerimi so zdaj tudi smučanje, deskanje na snegu in golf. Baterija ob običajni uporabi traja do 2 tedna, napolnite pa jo lahko hitro in brezžično. Ura Watch GT 2 Pro bo zagotovo vaš popoln dnevni sopotnik in asistent hkrati.
Stara  cena: 9,99 EUR/mesec
Akcijska cena: 8,99 EUR/mesec
 
Huawei Watch GT 2
Serija pametnih ur Huawei Watch GT vedno premika meje zmogljivosti trajanja baterije. Čip Kirin A1 zagotavlja visoko zmogljivost ter izjemno nizko porabo energije, tako da bo ura brez polnjenja delovala do dva tedna. Ura je vaš strokovni osebni trener pri vadbah in aktivnostih na prostem, za lažje vsakodnevno življenje pa podpira funkcije, kot so klicanje preko povezave Bluetooth, predvajanje glasbe na uri, pametna obvestila, spremljanje kakovosti spanca s tehnologijo TruSleep 2.0 in merjenje krvnega tlaka s tehnologijo TruRelax.
Stara cena: 7,91 EUR/mesec
Akcijska cena: 6,91 EUR/mesec
 
Huawei Watch GT 2e
Ura Huawei Watch GT 2e je idealna za vse športnike. Zazna kar 100 različnih vrst športnih aktivnosti (tek, plezanje po skalah, rolkanje, parkour …) in meri korake, razdalje, porabljene kalorije itd. Porabi manj energije in omogoča dolgo delovanje z enim polnjenjem. Z različnimi videzi številčnic ura spremeni vaše zapestje v brezhiben modni dodatek svetlobe, barve in gibanja.
Stara cena: 5,91 EUR/mesec
Akcijska cena: 4,91 EUR/mesec
 
Huawei Watch FIT
Kljub cenovni dostopnosti se Huawei Watch Fit ponaša z 1,64-palčnim barvitim zaslonom AMOLED in 10-dnevnim delovanjem baterije. Z vgrajenim animiranim osebnim trenerjem se boste zdaj še lažje lotili vsakodnevne vadbe in tako še bolj učinkovito skrbeli, da bo vaše telo (ostalo) v dobri kondiciji. S tehnologijo merjenja srčnega utripa TruSeen 4.0 lahko ura ves dan natančno spremlja srčni utrip, s tehnologijo TruSleep 2.0 pa natančno beleži vaše spanje in analizira njegovo kakovost.
Stara cena: 3,99 EUR/mesec
Akcijska cena: 2,99 EUR/mesec
 
Huawei FreeBuds 3
Vrhunske brezžične slušalke se ponašajo z izjemno kakovostnim zvokom, ergonomsko obliko in enostavno uporabo, navdušujejo pa tudi s svojim videzom. Okrogla polnilna škatlica, za katero so navdih oblikovalci črpali iz narave, je kompaktna za držanje oziroma hrambo v žepu ali torbi.
Stara cena: 5,91 EUR/mesec
Akcijska cena: 3,83 EUR/mesec
Preveri ponudbo