Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 26.08.2020. 00:00:00

Huawei akcija za nov začetek

Ob začetku novega šolskega leta je Huawei pripravil akcijo, v kateri se vam nakup telefonov iz serije  P40 še posebej splača, saj prinaša izjemno privlačna darila.
Ob nakupu telefona Huawei P40 ali P40 PRO brezplačno prejmete še brezžične slušalke FreeBuds 3i ter 50 GB prostora v oblaku (za eno leto). Ob nakupu modelov Huawei P40 Lite in P40 Lite E dobite pametno zapestnico Band 4 ter 15 GB prostora v oblaku (za 1 leto).
Akcija velja za nakupe telefona do 13. septembra, za darilo pa se morate registrirati do 20. septembra (registrirate se na tej povezavi).
Huawei P40 Pro
S štirimi kamerami Leica lahko kjerkoli in kadarkoli posnamete fotografije in videoposnetke, ki bodo govorili namesto vas. Najnovejši procesor Kirin 990 5G, ki podpira hitra omrežja 5G in Wi-Fi 6 Plus, bo sprožil pravo revolucijo pri dojemanju hitrosti in zmogljivosti. Napredna strojna oprema je vgrajena v čudovit in kompakten telefon z izjemnim zaslonom Overflow, ki zagotavlja izjemno tekoč prikaz dogajanja in prilagodljivost. Za vse ljubitelje selfijev bo poskrbela sprednja kamera z ločljivostjo 32 MP in možnostjo snemanja v ločljivosti 4K. Zmogljiva baterija s kapaciteto 4200 mAh ima možnost hitrega žičnega (do 40 W) in brezžičnega (do 27 W) polnjenja SuperCharge.
Huawei P40
Tri kamere Leica z nadgrajenimi zmožnostmi umetne inteligence predstavljajo pravo revolucijo pri fotografiranju in snemanju videa. Glavna ima ločljivost 50 MP, sprednja pa 32 MP in možnost snemanja v 4K. Vse skupaj poganjata izjemno zmogljiv procesor Kirin 990 5G, ki podpira hitra omrežja 5G in Wi-Fi 6 Plus, in kar 8 GB delovnega pomnilnika. Za še hitrejše odklepanje naprave skrbi čitalec prstnih odtisov pod zaslonom, izboljšana pa je tudi prepoznava obraza, ki s pomočjo tehnologije IR poskrbi za hitro in varno odklepanje tudi v popolni temi.
Huawei P40 Lite
Različica Lite v seriji P je vedno združevala dostopno ceno in lastnosti, ki bi jih pričakovali pri mnogo dražjih modelih. P40 Lite ponuja izjemno hitro polnjenje z močjo 40 W in baterijo z zmogljivostjo 4200mAh, zadnjo stran aparata pa krasijo kar štiri odlične kamere. Glavna z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotna z 8 MP in dve z 2 MP - ena skrbi za odlične makro posnetke, druga pa služi kot tipalo globine, za ostre motive v ospredju in zamegljeno ozadje. Za odklepanje naprave sta na voljo čitalec prstnih odtisov, tokrat integriran kar v gumbu za vklop, ali prepoznava obraza s pomočjo sprednje kamere.
Huawei P40 Lite E
Čeprav je nekoliko v senci ostalih modelov iz serije P40, je glede na svoje lastnosti zelo uporaben in praktičen telefon srednjega razreda. Očaral vas bo z odlično ceno, dobrimi specifikacijami in čudovitim videzom. Za odlične posnetke bo poskrbela trojna zadnja kamera – glavna z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotna z 8 MP in kamera bokeh z 2 MP. Hitro in gladko delovanje telefona zagotavlja sodelovanje osemjedrnega procesorja Kirin 710F in notranjega pomnilnika v velikosti 4 GB. Z baterijo z zmogljivostjo 4000 mAh boste lahko telefon brezskrbno brez večjih težav uporabljali vsaj dan in pol.
OPOMBA
Mobilni telefoni Huawei ne podpirajo Googlovih aplikacij (trgovina Play, Gmail, Zemljevidi, Fotografije, Chrome ...). Aplikacije za svoj novi Huawei lahko dobite v spletni trgovini Huawei App Gallery.