Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti

| 04.05.2022. 07:40:00

Filmski spektakel v dvorani Stožice: Telemach premiera filma 2017

V petek, 3. junija 2022, boste gledalci v Areni Stožice podoživeli najvznemirljivejši športni trenutek v zgodovini naše države. V dokumentarnem filmu 2017, ki bo premierno prikazan na največjem filmskem platnu in v največji kino dvorani v Sloveniji, boste spremljali našo reprezentanco od prvih pripravljalnih tekem do legendarne zmage in dviga pokala prvakov na evropskem prvenstvu v košarki v Carigradu.

Spektakularna Telemach premiera dokumentarnega filma 2017, ki je nastal v sodelovanju produkcijske hiše December in Košarkarske zveze Slovenije s podporo Slovenskega filmskega centra bo tako celodneven športno-kulturni dogodek, na katerem se gledalcem obeta tudi obilica zabave. V dopoldanskem času bodo tribune naše največje dvorane zasedli osnovnošolci in srednješolci, ki si bodo poleg filma lahko ogledali še celoten športni park Stožice in razstavo zgodovinskih športnih dosežkov. V živo se bodo lahko preizkusili tudi v košarki in drugih športnih aktivnostih, ki bodo razvrščene ob dvorani Arena Stožice.

Na večerni Telemach slavnostni premieri, ki se bo začela ob 20. uri, pa organizatorji pričakujejo športne navdušence in ljubitelje filma iz vse Slovenije, ki ne bodo želeli zamuditi tega edinstvenega dogodka. Tudi zanje pripravljajo čudovito doživetje z vrsto presenečenj, ki jih bodo postopoma razkrivali v tednih pred 3. junijem. Lahko pa vam že sedaj zaupamo, da se bodo dopoldanske in popoldanske projekcije udeležili nekateri člani zlate reprezentance, med katerimi je svoj nastop najavil tudi zlati kapetan Goran Dragić.

Kot dolgoletni generalni sponzor slovenskih košarkarskih reprezentanc smo ponosni, da je Telemachov logotip del slovenskega dresa in grba ter da skupaj stremimo k istemu cilju. Biti NAJBOLJŠI.

V ta namen smo pripravili tudi prav privlačne nagrade za vse strastne ljubitelje slovenske košarke. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Telemach (Facebook in Instagram).

Več o filmskem spektaklu v Stožicah si preberite tukaj.

Vstopnice za ogled Telemach večerne premiere s spremljevalnim programom in posebnimi presenečenji so po ceni 10 € že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrola in Eventima. Povezava do nakupa vstopnic za Telemach premiero filma 2017.