Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 10.02.2023. 08:00:39

Februarja uživajte ob romantičnih filmih v Video klubu

Ste pripravljeni na valentinovo?

Ne glede na to, ali vam je ta praznik pri srcu ali ne, je vedno pravi čas za ogled ljubezenskega filma in naš Video klub vam februarja prinaša nove in razburljive romantične filme.

Če imate radi romantiko, akcijo in smeh, boste navdušeni nad katalogom ljubezenskih filmov, ki vam bo kot darilo na voljo od 7. do 21. februarja. V katalogu boste našli celo vrsto filmov, od klasik, kot je Ljubezenski jackpot, do filmskih uspešnic, kot so Prvič na robu, Zdaj ali nikoli in številne druge.

V katalogu HBO OD si lahko ogledate znamenito serijo The Last of Us, katere epizode se premierno predvajajo ob ponedeljkih. Serija spremlja zgodbo majhne skupine preživelih v postapokaliptičnem svetu v prihodnosti. Njihov boj za preživetje v svetu, ki ga je preplavil smrtonosni virus, in nevarnosti, ki jih predstavljajo drugi preživeli, so le delček izzivov, s katerimi se bodo morali spopasti glavni junaki serije.

V katalog Pickbox Now je prispela nova serija Sestri, v kateri se Vanessino življenje postavi na glavo, ko ji sostanovalka Alicia pove, da se bo odselila k fantu Philipu.

V Telemachovem Video klubu je več kot 24.500 naslovov. Izberite najljubšega in uživajte v domačem kinu!