Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.02.2020. 00:00:00

Februarja nove vsebine v Video klubu

Nova sezona serije Težave g. Picklesa bo katalog HBO OD obogatila 10. februarja.


V glavni vlogi je slavni komik Jim Carrey, v seriji pa se pojavlja tudi Ariana Grande. Jim Carrey igra Jeffa oziroma g. Picklesa, legendo otroških televizijskih oddaj na čelu več milijonov vrednega poslovnega imperija. Ko pa začne trpeti njegovo družinsko življenje, Jeff spozna, da ga iz težav ne bodo izvlekle nikakršne pravljice ali lutke. V katalog HBO OD bo februarja prispela še premiera filma Rocketman. Misija na Mars se zaplete, ko se Fred sooči z Overbeckom, brezupno zaljubi v Julie in odkrije življenje na rdečem planetu. Vse to vas čaka v tej napeti vesoljski komični Disneyjevi pustolovščini. V glavnih vlogah nastopajo Blake Boyd, Harland Williams, Jessica Lundy, William Sadler in Jeffrey DeMunn.


Režiser filma Planet opic je ustvaril popolnoma drugačen znanstveno-fantastični triler, v katerem ni kriminala, ni revščine in ni brezposelnosti. Je to res ali je vse skupaj samo utvara? Uspešnica Obsedno stanje bo na voljo v katalogu CineStar Plus Premiere. Zgodba se začne v predmestju Chicaga, desetletje po tem, ko so Zemljo zavzeli nezemljani, ter prikazuje dogajanje z zornega kota kolaborantov na eni in upornikov na drugi strani.


Agenti SHIELD je serija, ki so jo ustvarili Joss in Jed Whedon ter Maurissa Tancharoen. Spremlja delo agencije SHIELD iz sveta stripov Marvel, ki skrbi za mir in vohune v svetu superjunakov. Serija spremlja Phila Coulsona, ki ponavlja svojo vlogo iz Marvelovih filmov, ter njegovo ekipo agentov SHIELD, ki se morajo soočiti s številnimi primeri in sovražniki, med katerimi so tudi teroristična organizacija Hydra in superjunaki. Peta sezona te serije je sedaj na voljo v katalogu ABC Studios.


Uživajte v teh in številnih drugih naslovih, ki smo jih februarja dodali v EON Video klub.