Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Februar je mesec odklenjenih uspešnic v Telemachovem Video klubu Februar je mesec odklenjenih uspešnic v Telemachovem Video klubu Februar je mesec odklenjenih uspešnic v Telemachovem Video klubu Februar je mesec odklenjenih uspešnic v Telemachovem Video klubu

Februar je mesec odklenjenih uspešnic v Telemachovem Video klubu

Nazaj na Novosti
People

| 01.02.2019. 00:00:00

Februar je mesec odklenjenih uspešnic v Telemachovem Video klubu

Dobra novica za vse Telemachove uporabnike - od 1. do 28. februarja bodo lahko uživali v največjem Video klubu v državi z odklenjenimi katalogi in več tisoč dostopnimi naslovi.


Na voljo bo bogata ponudba filmov, filmskih uspešnic in priljubljenih serij, katalogi z velikim številom priljubljenih filmov in serij, kot so Pickbox (seriji Vikingi in Agatha Christie: Umori po abecedi), Epic Drama (serija Preobrat: Washingtonovi vohuni), CineStar Premiere Plus (filma Zakon nasilja in Velika igra) ter AXN, Zauder z vsebinami za odrasle, NG+ (Plenilci), otroški Pikaboo, Minimax, My Baby TV in nove vsebine za otroke Hopster. Celoten nabor vsebin bodo lahko Telemachovi uporabniki gledali na kateremkoli zaslonu - na televizorju, tablici ali telefonu - kadarkoli bodo želeli. V Video klubu lahko uporabnik poišče želeno vsebino in jo začne gledati na eni napravi ter nadaljuje na isti ali na drugi ter vsebino po želji začasno zaustavi, vse to pa mu je prek aplikacije EON na voljo doma ali na poti.


Vse odklenjene vsebine bodo na voljo uporabnikom sprejemnika EON Smart Box ter vsem uporabnikom storitev Telemach in Total TV z aplikacijo EON, do katere dostopajo z uporabniškim računom Moj Telemach. Prav tako bo del odklenjenih katalogov na voljo v okviru Video kluba (VOD) na sprejemnikih D3 in D3i.


Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite v Telemachov Video klub in izkusite najbogatejše vsebine doslej!