Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 24.05.2023. 07:19:58

Odštevamo do evropskega prvenstva v košarki za ženske

Le še 22 dni nas loči od začetka evropskega prvenstva v košarki za ženske, ki ga bosta gostila Ljubljana in Tel Aviv. Naše #rakete bodo seveda igrale v areni Stožice, v skupinskem delu tekmovanja pa se bo Slovenija merila z Nemčijo, Veliko Britanijo in Francijo. 

Slovenska izbrana vrsta si zasluži našo podporo in če še nimate vstopnic, vam pri Telemachu ponujamo odlično priložnost, da si jih zagotovite po nižjih cenah. Naša ambasadorka Ditka Maučec vam namreč podarja kodo – DITKA10 ,  s katero si boste pri nakupu vstopnic zagotovili 10-odstotni popust. Ponesimo torej skupaj naše igralke do čim boljšega rezultata!

Če pa slučajno ne boste mogli spodbujati naše reprezentance v živo, imamo za vas idealno rešitev. Vse tekme prvenstva, ki jih bosta prenašala Sportklub in Šport TV, boste lahko spremljali s paketi EON in paketi VEČ, kjerkoli in kadarkoli. Paketi EON so na voljo po akcijski ceni in ne pozabite, EON TV si lahko v paketih VEČ aktivirate tudi naši obstoječi naročniki mobilnih storitev.

Pozor pa tudi naši sledilci na družbenih omrežjih! Kot generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije in vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc bomo na Facebooku in Instagramu pripravili nagradne igre, v katerih bomo podelili kar nekaj zelo privlačnih nagrad, zato nam v naslednjih dneh in tednih sledite še posebej pozorno.

Še več o evropskem prvenstvu v košarki za ženske in reprezentancah, ki se bodo potegovale za naslov prvaka, si lahko preberete tukaj.