Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.10.2019. 00:00:00

EON Smart Box razglašen za najboljšo tehnologijo za domačo zabavo

Nagrada je najlepše darilo za prvi rojstni dan paketov EON in sprejemnika EON Smart Box


Imamo odličen razlog za rojstnodnevno zabavo! Sprejemnik EON Smart Box je bil na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področij elektronskih medijev in tehnologije, ki poteka v Amsterdamu, izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji Customer Premise Technology (tehnologija za domačo zabavo). Še posebej zadovoljni smo, da smo to nagrado prejeli za prvi rojstni dan sprejemnika EON Smart Box in paketov EON, saj uradno potrjuje, da smo začrtali nove trende, ki so uporabnikom ponudili povsem novo in vrhunsko izkušnjo televizije.


Sprejemnik EON Smart Box je na voljo vsem uporabnikom v Sloveniji, saj ga uporabniki prejmejo s paketom EON, ne glede na to ali se nahajajo v omrežju Telemacha ali izven njega in ne glede na ponudnika interneta.


V samo enem letu je več kot 300 tisoč gospodinjstev v regiji izbralo pakete EON, saj jim zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo in dostop do izjemnega GIGA omrežja. Sprejemnik EON Smart Box uporablja več kot 200 tisoč gospodinjstev, aplikacija EON pa je nameščena na več kot milijonu naprav in računalnikov v regiji.


Zakaj je revolucionarni sprejemnik EON Smart Box tako priljubljen?


Z njim vsak TV postane Smart TV. Uporabnikom omogoča, da na kateremkoli televizorju brskajo po internetu, predvajajo vsebine YouTube in igrajo igre. Z možnostjo ogleda vsebin do 7 dni nazaj na vseh programih uporabniki nikoli ne zamudijo najljubših vsebin. Sprejemnik je opremljen tudi z daljinskim upravljalnikom s povezavo Bluethooth, ki ga za nastavljanje programov, zvokov in druge ukaze ni treba usmeriti proti predvajalniku, podpira pa tudi glasovno iskanje. EON Smart Box omogoča predvajanje video vsebin z mobilne naprave na televizorju. Vključen je še z vsebino bogat Video klub z več kot 16.000 privlačnimi naslovi, ki jih lahko uporabniki začnejo gledati na eni napravi, nato pa predvajanje nadaljujejo na drugi – na pametnem televizorju, mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.


V paketih EON je na voljo več kot 220 programov, od katerih jih je kar 80 v ločljivosti HD, vključno s televizijskimi programi z najbolj priljubljenimi vsebinami.