Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

EON - prva televizija prek aplikacije za pametne televizorje EON - prva televizija prek aplikacije za pametne televizorje EON - prva televizija prek aplikacije za pametne televizorje EON - prva televizija prek aplikacije za pametne televizorje

EON - prva televizija prek aplikacije za pametne televizorje

Nazaj na Novosti
People

| 01.02.2019. 00:00:00

EON - prva televizija prek aplikacije za pametne televizorje

Telemach je prvi telekomunikacijski operater, ki je omogočil spremljanje televizije prek aplikacije za pametne televizorje (Smart TV).


Uporabniki, ki imate pametne televizorje nove generacije (informacije o modelih, ki podpirajo aplikacijo, lahko poiščete s klikom sem), ali pretočne naprave, lahko enostavno prenesete aplikacijo EON Smart TV iz trgovine z aplikacijami za svoj televizor in jo aktivirate prek uporabniškega portala Moj Telemach.


Z aplikacijo EON Smart TV lahko uživate v celotni ponudbi programov in vseh naprednih možnostih platforme EON, kot so ogled vsebin za nazaj do 7 dni na izbranih programih, dostop do največjega Video kluba z več kot 14.000 priljubljenimi filmi in serijami, enostaven programski vodič, zaustavitev televizije v živo ter možnost ustvarjanja lastnih seznamov programov. Pri tem pa ne potrebujete dodatnega daljinskega upravljalnika temveč lahko uporabite kar obstoječi televizijski daljinski upravljalnik.


Za televizijo EON potrebujete samo dostop do interneta, ne glede na to, ali ste priklopljeni na Telemachovo omrežje ali ne.


Privlačne akcije vam nudijo priložnost, da vstopite v svet edinstvene aplikacije Smart TV v regiji.