Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 08.03.2021. 23:00:00

EON Connect je tu – upravljajte s svojim hišnim internetom in zaščitite najmlajše

Upravljajte s svojim hišnim internetom z EON Connect, novo aplikacijo, ki bo poenostavila vaše življenje.
Aplikacijo, ki postaja zaveznik otrok in staršev pri varni uporabi interneta, so razvili strokovnjaki United Cloud, razvojnega in inovacijskega centra skupine United Group, v okviru katere deluje tudi Telemach.
Uporabnikom omogoča hitro in enostavno upravljanje omrežij WiFi in LAN prek aplikacije na mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku, kadarkoli in kjerkoli. EON Connect z varnostnim in starševskim nadzorom omogoča zaščito otrok v hišnem internetu. Starši lahko svojim otrokom omejijo dostop do družbenih omrežij ali določenih kategorij vsebine, ki se jim zdijo neprimerne, omejijo dostop do interneta, ko je čas za spanje, in takoj ustavijo oziroma začasno prekinejo internetni dostop na kateri koli napravi ali profilu.
Z enim samim klikom na gumb lahko optimizirajo svoje omrežje WiFi in tako zagotovijo najboljšo internetno zmogljivost v svojem domu. V aplikaciji EON Connect lahko v vsakem trenutku preverijo, katera naprava je trenutno povezana v njihovo hišno omrežje, ter ustvarijo ločeno omrežje WiFi za goste.
S pomočjo aplikacije lahko ustvarijo uporabniške profile ter upravljajo in določajo pravila povezanih naprav v omrežju. Aplikacija onemogoča krajo zaupnih podatkov ter naprave ščiti pred sumljivimi programi in škodljivimi vsebinami.
Aplikacija EON Connect je na voljo vsem Telemachovim uporabnikom, ki uporabljajo modema UBEE EVW32C ali TECHNICOLOR CGA2121, prijava v aplikacijo pa je možna s prijavnimi podatki uporabniškega računa Moj Telemach.
Obstoječi naročniki, ki nimajo ustreznih različic modemov, prejmejo modem, ki podpira storitev EON Connect brez doplačila ob prehodu na paket EON Full ali EON Premium. Ravno tako ustrezni modem prejmejo novi uporabniki ob izbiri paketov EON Full ali EON Premium. Paketa sta za nove uporabnike v prav posebni akciji – 50 % popusta za 12 mesecev. Aplikacija je na voljo za naprave iOSAndroid ali Huawei.
Naj bo vaš internet v vaših rokah - prenesite EON Connect.