Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 12.12.2023. 13:21:50

Doživite čarobnost zime z decembrskim Video klubom

Oglejte si osmo sezono britanske kriminalistične serije Shetlandske skrivnosti, ki je od 1. decembra na voljo v katalogu Pickbox Now. Po vrnitvi iz Londona se detektivka Ruth Calder vrne na otok Shetland, da bi zaščitila ključno pričo umora, ki ga je zagrešila londonska tolpa. Preiskavo prekine Tosh, s katero Calder združi moči pri odkrivanju temnih skrivnosti otoka. Ob skupnem raziskovanju labirintov preteklosti in sedanjosti Shetlanda bo njuno partnerstvo postavljeno na preizkušnjo.

Katalog Cinestar Premiere Plus prinaša novo animirano pustolovščino za najmlajše - Ognjeno srce. Ko Broadwayu grozijo podtaknjeni požari, se pogumna Georgia, preoblečena v mladeniča po imenu Joe, in gasilska ekipa podata v akcijo, da bi mesto rešila pred skrivnostnim požigalcem.

V okviru kataloga HBO OD uživajte v superjunaški akciji filma Blue Beetle. Sveži diplomirani Jaime Reyes se vrne domov s pogledom zazrtim v prihodnost, vendar ugotovi, da so se stvari spremenile. Po nepričakovanem srečanju s skarabejem, starodavno relikvijo, Jaime postane superjunak Blue Beetle in pridobi izjemne nepredvidljive moči, ki za vedno spremenijo njegovo usodo.

Udobno se namestite in pričakajte praznike v nepozabnih filmskih trenutkih, ki jih prinašata Telemach in Video klub!