Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.09.2019. 00:00:00

DOUBLE DEAL SEPTEMBRA

Poslovite se od zadnjih poletnih dni z novim telefonom! Septembra vam v kombinaciji s super paketom NAJVEČ priporočamo dva priljubljena modela telefonov Huawei.


Huawei P Smart Z je prvi Huawei aparat, ki ponuja revolucionarno samodejno izskočno selfi kamero. Ta se s pomočjo elektronskega mehanizma dvigne z vrha aparata, ko jo potrebujete. Celotno sprednjo stran krasi čudovit velik zaslon polne HD ločljivosti brez motečih zarez in lukenj. Velik zaslon potrebuje tudi veliko baterijo in tudi tu vas P Smart Z ne bo razočaral. S 4000mAh boste brezskrbno povezani s svetom, ko bodo drugi že iskali električno vtičnico.


Svoj novi telefon lahko registrirate na consumer.huawei.com/si/ ter prejmete za darilo Bluetooth zvočnik.


Huawei P Smart Z bo septembra vaš že za 4,75 EUR na mesec.


Novi Huawei P30 je vrhunski pametni telefon, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije v slabih svetlobnih pogojih. Zaslon OLED, velikosti 15,6 cm (6,1'') ima vgrajen napredni čitalec prstnih odtisov za varno odklepanje. S kar 6 GB delovnega in 128 GB notranjega pomnilnika bo telefon deloval gladko in omogočal dovolj prostora za shranjevanje vaših najbolj dragocenih trenutkov. Navdušili vas bodo osupljivi barvni odtenki, ki predstavljajo rožnato zoro, skrivnostno avroro in temno noč.


Huawei P30 si lahko setembra privoščite le za 18,75 EUR mesečno.


Več o ponudbi si preberite na povezavi.