Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.10.2019. 00:00:00

DOUBLE DEAL OKTOBRA

Jesen je že tu in da dnevi ne bodo preveč hladni, v tokratni Telemachovi ponudbi DOUBLE DEAL priporočamo dva vroča telefona Apple.


Čisto novi Apple iPhone 11 64GB, ki je bil predstavljen v začetku septembra, se ponaša s popolnoma novim sistemom dveh kamer z ultra širokokotnim objektivom, s katerim boste lahko v nočnem načinu tudi pri šibki svetlobi posneli video v ločljivosti 4K ter ujeli prekrasne fotografije. Izjemna zmogljivost procesorja, nadgrajeni obogatena resničnost (AR) in fotografija ter zmogljivejša baterija vam nudijo edinstvena doživetja.


Na voljo je v popolnoma novih barvah.


S paketom NAJVEČ lahko v mesecu oktobru novega lepotca izberete za le 28,83 EUR mesečno.Apple iPhone XR 64GB
odlikuje nov zaslon Liquid Retina. Gre za najnaprednejši zaslon LCD na pametnih telefonih, ki z inovativno zasnovo osvetlitve omogoča, da se zaslon razširi vse do robov. Napredna možnost Face ID zagotavlja, da svoj iPhone varno odklenete s samo enim pogledom, inteligentni čip A12 Bionic pa poskrbi za izjemne izkušnje in nadgrajeno resničnost.


Inovativno tipalo kamere deluje s procesorjem slikovnega signala in nevronskim pogonom, zato lahko ustvarjate fotografije, kakršnih niste še nikoli. Izboljšani so tudi učinek zameglitve ozadja (bokeh) ter pametni HDR in nova funkcija Depth Control.


V oktobru ga lahko s paketom NAJVEČ izberete za le 23,66 EUR mesečno.


Več o ponudbi si preberite na povezavi.