Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.11.2019. 00:00:00

DOUBLE DEAL NOVEMBRA

Nimate ideje, kako popestriti vse krajše jesenske dni? Z novim telefonom! Novembra vam po izjemnih cenah predstavljamo naša zmagovalca meseca HONOR 20 Pro in HONOR 9X.


HONOR 20 Pro predstavlja dinamičen holografski dizajn in označuje novo obdobje v pametni tehnologiji. Ujemite čudež svoje ustvarjalnosti! Popolnoma prenovljena nastavitev štirih kamer je opremljena z najnovejšo tehnologijo fotografij in video posnetkov. Posnemite profesionalne fotografije v kateri koli svetlobi in nikoli ne zamudite nobenega pomembnega trenutka s celodnevno baterijo 4000 mAh.


HONOR 20 Pro vas v paketu NAJVEČ novembra čaka že za 15,75 EUR na mesec.


HONOR 9X vas bo očaral z velikim 6.59" zaslonom, ki omogoča polni pogled na svet. Zdaj bodo vaše najljubše igre, filmi in e-knjige napolnili zaslon brez zapravljenega prostora. Prisegate na selfije?


HONOR 9X je prvi Honorjev aparat, ki ponuja samodejno 16 MP izskočno selfi kamero, ki se dvigne s pomočjo elektronskega mehanizma z vrha aparata. Vgrajene tri kamere na zadnji strani bodo poskrbele za čudovite fotografije, da pa vas telefon ne bo pustil na cedilu je tu še velika baterija s kapaciteto 4000 mAh.


HONOR 9X je v paketu NAJVEČ novembra lahko vaš že za 6,83 EUR na mesec.