Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.03.2020. 00:00:00

DOUBLE DEAL MARCA

Pomlad je pred vrati in z njo tudi naša akcija Double Deal meseca marca. Tokrat vam ponujamo izjemna telefona Huawei P30 in P30 Lite.
Huawei P30 vas bo razvajal s trojno kamero Leica, ki vključuje objektiv (40 MP) z naprednim zaznavanjem, ultra širokokoten objektiv z ločljivostjo 16 MP ter teleobjektiv z ločljivostjo 8 MP. Svoje izjemne fotografije si boste lahko gledali na 15,6 cm velikem zaslonu OLED z vgrajenim naprednim čitalcem prstnih odtisov za varno odklepanje.
Prostora za shranjevanje vaših najljubših trenutkov bo več kot dovolj – telefon ima namreč kar 6 GB delovnega in 128 GB notranjega pomnilnika.
Pripravite se za zajem najostrejših fotografij doslej.
Omenjeni lepotec bo v marcu v paketu NAJVEČ vaš že za 14,66 EUR na mesec.
Huawei P30 Lite vam omogoča fotografiranje brez omejitev s sprednjo kamero z ločljivostjo 24 MP. Vgrajena umetna inteligenca lahko s to kamero v realnem času prepozna 8 različnih kategorij, glavna kamera pa jih prepozna do 22. Nastavitve, kot so barve, osvetlitev in kontrast, bodo samodejno prilagojene za odlične rezultate. Širokokotne fotografije bodo zajeli širokokotna zadnja trojna kamera z ločljivostjo s 48 MP, ultra širokokotni objektiv za super povečavo z ločljivostjo 8 MP ter objektiv za učinek bokeh z ločljivostjo 2 MP.
Obenem uživajte v briljantnih barvah izjemnega zaslona velikosti 15,6 cm z zarezo v obliki kaplje, ki je zasnovan za večje udobje oči, ter bodite brez skrbi z zadostno količino pomnilnika – 4 GB delovnega in 128 GB notranjega pomnilnika.
Pogled na svet bo lepši kot kdaj koli prej.
Huawei P30 Lite vas čaka že za 6,75 EUR na mesec v paketu NAJVEČ.
Več o akciji si oglejte na povezavi.