Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.06.2019. 00:00:00

DOUBLE DEAL JUNIJA

Samsung Galaxy S10 + GoPro Hero 7 Black


Samsung Galaxy S10 je odličen sopotnik vseh, ki pričakujete vse vrhunske zmogljivosti v kompaktnem ohišju z brezkončnim O-zaslonom. Serija Galaxy S10 z novim dinamičnim zaslonom AMOLED, kamero naslednje generacije in pametnimi zmogljivostmi prinaša več izbire in postavlja nove standarde na področju pametnih telefonov. Z izboljšano zmogljivostjo in inteligentnim brezžičnim omrežjem je Galaxy S10 najpametnejša Samsungova naprava do sedaj.


Vrhunski telefon z vrhunsko kamero pa je popolna poletna kombinacija. Neverjetno jasni posnetki, super moč pametnega zajema slike in vodoodpornost brez ohišja. To je v akciji preizkušena kamera HERO7 Black, najnaprednejša kamera GoPro doslej. Zdaj lahko s svetom delite prav vsak svoj čudovit trenutek, medtem ko ga doživite. Več o kameri na povezavi.


Za telefon in priljubljeno kamero GoPro Hero 7 Black boste junija odšteli le 42,66 EUR na mesec.


Samsung Galaxy A70 + Samsung Galaxy Watch Active


Minimalistični videz Samsung Galaxy A70 ustvarjajo integrirana tipala in bralnik prstnih odtisov na zaslonu. Tri kamere mobilnega telefona Samsung Galaxy A70 vključujejo ultra široko kamero s 123-stopinjskim vidnim poljem, ki je enako kot pri človeškemu očesu. Z učinkovito tehnologijo 25-vatnega super hitrega polnjenja boste lahko svoj mobilni telefon napolnili hitro in brez vsakršnih kablov.


Vrhunskemu telefonu lahko pridružite še pametno uro naslednje generacije - spoznajte Samsung Galaxy Watch Active, ki se razlikuje od drugih športnih ur, saj vam z aktivnim svetovanjem omogoča, da ostanete korak pred ostalimi. Več o pametni uri poiščite tukaj.


Junija bo telefon skupaj z uro Samsung Galaxy Watch Active, s katero boste še bolj aktivni, vaš že za 18,66 EUR mesečno.


Več o akciji na povezavi.