Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Double deal julija Double deal julija Double deal julija Double deal julija

Double deal julija

Nazaj na Novosti
People

| 01.07.2019. 00:00:00

Double deal julija

Skočite v poletje z novim telefonom! Naša julijska zmagovalca sta Huawei P30 in Samsung A50. Oba telefona pa s seboj prinašata tudi super presenečenje …


Huawei P30 s trojno kamero Leica prilagaja vašo fotografijo in tako pomaga videti svet v celoti. Ta sistem s super kamero vključuje 40 MP objektiv z naprednim zaznavanjem, 16 MP ultra širokokoten objektiv in 8 MP telefoto objektiv. Zaslon OLED, velikosti 15,6 cm ima vgrajen napredni čitalec prstnih odtisov za varno odklepanje. S kar 6 GB delovnega in 128 GB notranjega pomnilnika telefon zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših trenutkov.


Huawei P30 bo skupaj s slušalkami Freebuds Lite julija vaš že za 20,83 EUR na mesec.


Samsung A50 zajame žive slike pri svetli dnevni svetlobi, inovativen objektiv pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjšanjem hrupa posname jasne slike tudi v temi. Kamera z globinskim objektivom nudi funkcijo Live Focus, ki vam omogoča poudarjanje izbranega elementa. Bixby Vision uporablja fotoaparat in umetno inteligenco ter vam tako pomaga pri spletnem nakupovanju, prevajanju besedila in iskanju potrebnih informacij.


Samsung A50 vas julija skupaj s tablico Samsung TAB A 10.1. LTE julija čaka že za 17,66 EUR mesečno.


Več o akciji na povezavi.