Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.08.2019. 00:00:00

DOUBLE DEAL AVGUSTA

Naša zmagovalca vročega avgusta sta telefona LG K40 in LG G8s.


V kombinaciji s priljubljenim paketom NAJVEČ vas avgusta po neverjetni ceni čakata kar dva odlična telefona!


LG K40 je opremljen s hitrim, osemjedrnim procesorjem in v kombinaciji z 32 GB pomnilnika omogoča gladko delovanje ter večopravilnost. Pametna kamera z ločljivostjo 16 MP prepozna predmet na fotografiji in samodejno prilagodi nastavitve aparata. Zaslon FullVison z razmerjem 18 : 9 je tako velik, da vas slika na zaslonu preprosto prevzame. Telefon je, zahvaljujoč tankim robovom, kljub velikemu zaslonu dovolj kompakten za udobno upravljanje. LG K40 podpira dve kartici SIM in je prestal preizkuse vzdržljivosti po standardu MIL-STD 810G.


Avgusta si ga lahko privoščite za le 18,00 EUR (enkratno plačilo).LG G8s poleg odličnega zvoka, napredne trojne kamere in povečane odpornosti, ki so postali že standard vrhunskih modelov blagovne znamke LG, ponuja napredne rešitve za varnost podatkov na telefonu. Kot prvi aparat na trgu poleg običajnih načinov odklepanja omogoča tudi odklepanje s prepoznavo žil, ki velja za najbolj varen način zaščite podatkov. Posebnost aparata je upravljanje telefona brez dotika zaslona – tako se boste lahko oglasili na klic, izklopili alarm, upravljali z glasbenimi datotekami in glasnostjo. Posebnost ob nakupu je, da če se najkasneje mesec dni od nakupa registrirate na spletni strani LG prejmete še dodatno leto garancije (skupno kar 3 leta garancije).


Avgusta bo LG G8s vaš že za 20,75 EUR na mesec.


Za nakupe prek spleta pa vas čaka še izjemna ugodnost, saj ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za pakete mobilnih storitev ŠE VEČ ali NAJVEČ do 31. avgusta, kar 6 mesecev ne plačujete naročnine!


Več o akciji na povezavi.