Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.04.2019. 00:00:00

Double deal aprila

V marcu smo pri Telemachu pričeli z akcijo, imenovano Double deal, v sklopu katere bomo vsak mesec pripravili najboljšo kombinacijo mobilnega telefona in naročniškega paketa. Gre za nadgraditev dosedanje mesečne akcije Telefon meseca.


Aprila sta naša zmagovalca Samsung A7 in Samsung S10.


Samsung Galaxy A7


Ko gre za slog, Galaxy A7 ne sprejema kompromisov. S stranskim bralnikom prstnih odtisov za večje udobje in elegantno obliko v steklo oblečen pametni telefon poskrbi za izjemen občutek v dlani. Da bi se kar najbolje zlil z vašim osebnim slogom, je Galaxy A7 na voljo v treh elegantnih barvah - modri, črni in zlati. Za še bolj enostavno življenje Galaxy A7 uporabniku ponuja aplikaciji Bixby in Samsung Health. Samsung Galaxy A7 bo izboljšal vaše selfije, ne glede na to, kdaj jih posnamete. Z glavno kamero z ločljivostjo 24 MP, samodejnim ostrenjem in bliskavico LED vam ob uporabi telefona Galaxy A7 ne bo več treba skrbeti za pravilno osvetlitev.


V paketu NAJVEČ si ga aprila zagotovite že za 5,75 EUR na mesec.


Samsung Galaxy S10


Samsung Galaxy S10 je odličen sopotnik vseh, ki pričakujete vse vrhunske zmogljivosti v kompaktnem paketu na brezkončnem O-zaslonu. Serija Galaxy S10 z novim dinamičnim AMOLED zaslonom, kamero naslednje generacije in pametnimi zmogljivostmi prinaša več izbire in postavlja nove standarde na področju pametnih telefonov. Predstavlja tehnologijo nove kamere in napredno inteligenco za epske posnetke. Z izboljšano zmogljivostjo in inteligentnim brezžičnim omrežjem je Galaxy S10 najpametnejša Samsungova naprava do sedaj.


V paketu NAJVEČ bo aprila vaš že za 26,75 EUR mesečno.


Več o akciji na povezavi.