Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.04.2020. 00:00:00

DOUBLE DEAL APRILA

Akcijo Double deal aprila nadaljujemo z odličnima telefonoma Samsung Galaxy Note 10+ in Samsung Galaxy A51. Prvi je lahko ob vezavi za 24 mesecev v paketu NAJVEČ vaš že za 33,66 EUR na mesec, drugi pa za 9,75 EUR na mesec.
Pri tem izkoristite akcijo nakupa prek spleta: paket NAJVEČ tri mesece brez naročnine!
Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB
V eni sami napravi so združeni računalnik, igralna konzola, visokotehnološka filmska kamera in inteligentno pisalo S Pen. Samsung Galaxy Note+ z dinamičnim zaslonom AMOLED ponuja kinematografsko izkušnjo, kamera Depth Vision pa bo vaše vsakdanje fotografije in videoposnetke spremenila v epske trenutke.
V paketu NAJVEČ je lahko vaš že za 33,66 € na mesec.

Samsung Galaxy A51
S pomočjo tehnologije Super AMOLED lahko zdaj brez prekinitev gledate filme in nadaljevanke, igrate igre, brskate po internetu in opravljate več nalog hkrati. Štiri kamere omogočajo fotografiranje z boljšo perspektivo, z ultra širokokotno kamero pa ujamete pogled na svet s širšim zornim kotom. Galaxy A51 ima baterijo z zmogljivostjo 4000 mAh in napreden osemjedrni procesor, velikost notranjega pomnilnika pa znaša 128 GB. V programsko in strojno opremo je vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa.
V paketu NAJVEČ vam je na voljo že za 9,75 € na mesec.
Akcijski ceni veljata do 30. 4. 2020 oz. do razprodaje zalog ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za paket ŠE VEČ ali NAJVEČ z dogovorom za obročni nakup telefona Samsung Galaxy A51 Samsung ali Samsung Galaxy NOTE 10+ 256 GB z vezavo za 24 mesecev. Razlika med akcijsko in redno ceno telefona se vključi v prejeto ugodnost ob vezavi. Ponudba se izključuje z drugimi morebitnimi popusti ali akcijami.
Več o ponudbi tukaj.
Posebne pogoje ponudbe najdete tukaj.
Posebne pogoje akcije 3 mesece brez naročnine, najdete tukaj.