Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.11.2021. 23:00:00

Česa ta november ne smete zamuditi v Video klubu?

Ljubitelji znanstvene fantastike in grozljivk se bodo razveselili novih uspešnic, ki bodo ta mesec prispele v naš Video klub.
Sedma sezona serije Bojte se živih mrtvecev bo od 19. oktobra na voljo v katalogu AMC.
Teddy (John Glover) je svojo vizijo »konca« uresničil z detonacijo jedrskih bojnih glave po vsem Teksasu in zdaj se morajo preživeli odločiti, kako bo videti nov »začetek«. Nekateri bodo našli nov smisel življenja, nekateri pa se bodo popolnoma spremenili, tudi za ceno svojih bližnjih.
Film Čarovnice je temačno komična in ganljiva zgodba o siroti (Jahzir Bruno), ki se preseli k svoji babici na podeželje v Alabami. Srečata se z varljivo očarljivimi čarovnicami, ki pa so v resnici zle, zaradi česar poskuša babica svojega vnuka skriti v razkošnem obmorskem letovišču. Žal Velika Vrhovna čarovnica (Anne Hathaway) skliče svoje sodelavke z vsega sveta, da bi uresničile svoj zlobni načrt. To uspešnico si lahko ogledate od 21. novembra v katalogu HBO OD.
Film Jiu Jitsu bo od 22. novembra na voljo v katalogu CineStar Premiere Plus. Vsakih šest let se mora starodavni red izurjenih bojevnikov spopasti z vesoljci in se boriti za Zemljo, vendar se stvari obrnejo na glavo, ko Jake, eden izmed borcev za Zemljo (Alain Moussi), odkloni boj z vodjo vesoljcev.
Oglejte si, kaj vse vas še čaka v Video klubu, v katerem je več kot 18.000 filmov, serij in dokumentarnih filmov.