Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.10.2021. 22:00:00

Čas je za serije brez prekinitev! Seriji »Kljun« in »Vreme zla« bosta od oktobra na voljo v Video klubu

Serija »Kljun«, prva srbska serija, ki bo predvajana na festivalu v Cannesu, bo od ponedeljka, 4. oktobra, za 4,90 EUR v celoti na voljo v istoimenskem katalogu. Scenarij sta napisala Ljubica Luković in Matija Dragojević, sin režiserja Srđana Dragojevića, režiserja pa sta Jelena Gavrilović in Uroš Tomić. Serija v 10 epizodah pripoveduje zgodbo o mladi in ambiciozni detektivki Sonji Kljun z nalogo, da se odpravi v Subotico in tam razišče domnevni samomor.
Od 25. oktobra bo v katalogu »Vreme zla« za 6,90 EUR v celoti in brez prekinitev na voljo tudi serija »Vreme zla«, posneta po romanu Dobrice Ćosića. Serija spremlja  zgodbo družine Katić, ki v času druge svetovne vojne živi v Beogradu. Bogdan Dragović (Goran Bogdan) se je vrnil iz tujine in poskuša zaradi sina Vladimirja spet vzpostaviti stike s Komunistično partijo, iz katere je bil izključen.
Oba kataloga s celotnima serijama lahko aktivirate na portalu Moj Telemach, v Telemachovih poslovalnicah ali s klicem v kontaktni center. Celotna sezona serije bo za ogled na voljo 30 dni od trenutka aktivacije storitve. Epizode bodo zatem, ko bodo predvajane na sporedu programa Nova S TV, na voljo tudi v katalogu Nova S Play.
Ne zamudite niti nove sezone serije Nasledstvo, ki bo od 18. oktobra na voljo v katalogu HBO OD. Zgodba sledi izjemno bogati družini Roy in odnosom med njenimi člani, ko razmišljajo o svojih prihodnjih poslovnih potezah po očetovi odločitvi, da se umakne iz družinskega podjetja.