Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.12.2020. 00:00:00

Božično vzdušje naj vam pričarajo vrhunske naprave po prazničnih cenah

Letos smo še posebej težko pričakali magični december. Naj bo praznični mesec obarvan z VEČ bližine, ŠE VEČ deljenih sladkih skrivnosti in NAJVEČ prazničnimi trenutki z najbližjimi. Prav za to posebno priložnost smo za vas pripravili akcijsko ponudbo s prazničnimi cenami.
Odkrijte vrhunske naprave z bonom do 250 EUR
Vrhunski telefon ali druge naprave kot so pametna ura, kamera GoPro ali brezžične slušalke so odlično darilo za naše najbližje. Sicer pa si darilo zaslužite tudi sami, kajne? Od 1. 12. 2020 do 15. 1. 2021 izbirajte med vrhunskimi napravami Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, REALME in GoPro po zares izjemnih cenah.
Spletni nakupi prinašajo dodatne ugodnosti
Nakupovanje prek spleta je pri Telemachu super praznično! Poleg tega, da pakete Več pridobite brez priključnine, vam ob naročilu nove naprave ne zaračunamo niti stroškov poštnine. Za praznično zaokroženo ponudbo pa vam bomo ob vsakem spletnem nakupu nove naprave do 31. 12. 2020 podarili tudi nepogrešljivo darilo, sterilizator mobilnih naprav Cellular Line.
Da bo komunikacija zares praznična
Za še več topline in povezanosti z družino in prijatelji med prazniki in v letu 2021 vam nudimo 50 % popusta na naročnino v paketih ŠE VEČ ali NAJVEČ za kar 6 mesecev. Ugodnost velja tako za nove kot obstoječe naročnike ob novi sklenitvi naročniškega razmerja.
Želimo vam, da z našo praznično ponudbo ostanete povezani tudi, ko niste skupaj.
Preverite vso praznično ponudbo