Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 29.11.2019. 00:00:00

Boljša kamera, kot si upate predstavljati!

Ni več bojazni, da bi zamudili najzanimivejše trenutke! Odslej jih boste z najnovejšo kamero GoPro Hero8 Black za vedno ujeli v objektiv, ki obljublja več, kot si upate predstavljati.


Športna kamera GoPro Hero8 Black je popolna spremljevalka pri vseh vaših avanturah. Ponaša se z možnostjo snemanja v izjemni 4K ločljivosti s funkcijo 8-krat počasnejšega posnetka. Brez težav se boste lahko tudi potapljali z njo vse do globine 10 metrov. Očarale vas bodo uporabne funkcionalnosti, kot so TimeWarp Video za časovne preskoke, trije nivoji stabilizacije HyperSmooth, uravnavanje horizonta v aplikaciji, Live Streaming za oddajanje v živo in samodejna prepoznava obraznih izrazov za najboljši izbor posnetkov. Poleg najnovejše kamere dobite še priljubljen dodatek GoPro Shorty, ki ga uporabite kot držalo za roko ali pa ga enostavno spremenite v tripod stojalo. Primeren, da ga zložite kar v žep (dolžina 11,7 cm). 


Poleg najnovejše kamere GoPro pa vas v ponudbi čaka še odlična kamera GoPro Hero7 Black z izborom najbolj zaželenih dodatkov: 32GB SD kartica, držalo GoPro Shorty in dodatna baterija.


To izjemno kamero smo pri Telemachu združili z vrhunskimi telefoni iPhone, Samsung in Huawei, s katerimi boste lahko to zimo ujeli NAJVEČ čarobnih trenutkov. Ponudbo si oglejte tukaj.

telemach