Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.08.2023. 07:10:26

Avgust je lepši ob serijah, filmih in Video klubu

Pripravite se na ure užitkov ob Video klubu, saj smo tudi ta mesec za vas pripravili izjemne serije in filme. 

V katalog Pickbox Now bo 18. avgusta prispela čustvena mini serija Eden od fantov - zgodba o odraščanju, ki jo spremljamo skozi oči mladega Lauja, ki se pogosto počuti odrinjenega na rob. Da bi dokazal, da sodi v družbo, se pridruži nenavadnemu potovanju z drugimi fanti, ob čemer ne pričakuje, da se bo v enega od njih zaljubil. Duhovita in ganljiva zgodba prinaša vpogled v odraščanje na podeželju in odkrivanje lastne identitete.

Od 23. avgusta bo katalog HBO OD bogatejši za drugo sezono serije Čas zmag:  Vzpon dinastije Lakersov, ki se vrača v preteklost in beleži poklicna ter zasebna življenja igralcev košarkarskega moštva Los Angeles Lakers v osemdesetih, ene najbolj spoštovanih in zmagovalnih športnih dinastij. Druga sezona se dogaja v obdobju med finalom leta 1980 in letom 1984, ki je doseglo vrhunec v prvem profesionalnem povratnem dvoboju med največjima zvezdnikoma tega časa - Magicom Johnsonom in Larryjem Birdom.

Medo s severa: Kraljevska pustolovščina je risanka, v kateri bodo zagotovo uživale vse generacije, na voljo bo v katalogu Cinestar Premiere Plus. Džin in Dejan sta bivša sodelavca, ki restavrirata in zbirata kitajske starine. Spreta se, ko Džin izve, da je Dejan kradel in preprodajal dragocene muzejske starine.  Norm obljubi, da bo prinesel nazaj najdragocenejšo kitajsko starino, pri tem pa mu bodo pomagali njegovi prijatelji, s katerimi se poda na novo pustolovščino v Peking.

 To poletje uživajte ob Telemachu in Video klubu!