Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 05.07.2022. 11:06:23

Astra TV - Samo pri Telemachu

Telemach kot prvi v Sloveniji v svojo programsko shemo vključuje program Astra medijske hiše Pro Plus, ki ponuja pester nabor serij in filmov iz regije Adriatik. Naši uporabniki lahko odslej neomejeno uživate v najboljših serijah regionalne produkcije, kot so Območje brez signala, Sence nad Balkanom in Najini mostovi. Program je vsem Telemachovim uporabnikom, novim in obstoječim, od danes na voljo brez doplačila. Najdete ga na programskem mestu št. 7, ogled vseh vsebin je možen 7 dni nazaj.

Od danes lahko Telemachovi uporabniki na svojih napravah med drugimi brezskrbno spremljate nagrajeno dramo Območje brez signala (Područje bez signala) in slovensko serijo Najini mostovi, ki je prejela nagrado Orion za najbolj gledano domače avdiovizualno delo v letih 2020 in 2021. Ljubitelji drame pa zagotovo ne boste zamudili serij Jutro bo spremenilo vse (Jutro će promeniti sve), Hotel Balkan (Hotel Balkan) in Budva na morski peni (Budva na pjenu od mora).

Posebno mesto v programu imajo tudi kriminalke, kot so Južni veter (Južni vetar), Sence nad Balkanom (Senke nad Balkanom) in Morilci mojega očeta (Ubice mog oca). Ljubitelji in predvsem ljubiteljice dnevnih serij boste toplo pozdravili Reko ljubezni, Usodno vino in že omenjeno serijo Najini mostovi. Za sprostitev in smeh pa bodo skrbele komedije Dar mar (Dar mar), Kar bo, pa bo (Kud puklo da puklo), Črno-beli svet (Crno bijeli svijet), Šverc komerc (Na granici) in mnoge druge.

Vaš Telemach