Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.04.2022. 22:00:00

Aprila z vsebinami v Video klubu ni šale!

Tega aprila v Video klubu ne smete zamuditi novih naslovov, ob katerih boste osupnili!

V katalogu Pickbox Now si 14. aprila oglejte ekskluzivno premiero filma Agatha Christie: Zakaj ne Evans?, posnetem po romanu slavne Agathe Christie. Upokojeni poročnik Kraljeve vojne mornarice se vrne v rodni kraj, da bi začel novo življenje kot voznik zdravnika Thomasa v golf klubu Marchbolt. Pri tem postane priča grozljivemu dogodku, po katerem bo poskusil rešiti skrivnost »umirajočega moškega«.

Katalog HBO tudi ta mesec prinaša uspešnico – Peter Zajec: Skok v pustolovščino. V Video klubu si jo lahko ogledate od 17. aprila naprej. Peter se odpravi na potovanje v svet onstran domačega vrta, da bi našel skupino prijateljev, ki z veseljem zaidejo v težave. Čeprav tega ne ve, ga njegova družina poskuša poiskati in prepričati, naj se vrne tja, kamor sodi.

Ljubitelji akcijskih filmov si lahko od 25. aprila v katalogu CineStar Premiere Plus ogledajo izjemen akcijski triler z Jasonom Stathamom v glavni vlogi. Film Dnevi besa je zgodba o skrivnostnem varnostniku H, zaposlenem v podjetju, ki v Los Angelesu prevaža denar. Med ropom vozil, za katere je zadolžen skupaj s sodelavci, H pokaže svojo zlobno plat.

Ti naslovi in še več kot 22.000 filmov, serij, oddaj in dokumentarcev vas čaka v Telemachovem Video klubu – kjerkoli in kadarkoli.

Uživajte v svojem najljubšem domačem kinu!