Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 05.04.2023. 12:49:16

Aprila v Video klubu: Zanimivi filmi in premiere serij

Video klub je pripravljen! Imamo odlično novico za vse ljubitelje filmskih uspešnic in serij.

V katalogu Pickbox Now je od 1. aprila premierno na voljo Hotel skrivnosti, nova serija avtorice Camille Läckberg, kraljice nordijskih kriminalk. Lastnik hotela, Werner Gyllenmark, je na svojo zabavo za 60. rojstni dan povabil vse, vključno s svojim tekmecem, Egilom Gripom. Zabava se nenadoma konča z nesrečo in kaj kmalu na dan pridejo eksplozivne skrivnosti.

Serija Nasledstvo se na male ekrane vrača s četrto, finalno sezono, ki jo lahko v katalogu HBO OD spremljate od 27. marca dalje. Epizode so čedalje bolj napete, saj se bliža prodaja medijskega konglomerata Waystar Royco tehnološkemu vizionarju Lukasu Mattsonu. Med člani dinastije Roy vlada vedno močnejši eksistencialni strah, ob tem pa se nadaljuje njihov boj za oblast ter kulturni in politični vpliv v družbi.

Detektiv Knight: Odrešitev je drugi del v trilogiji akcijskih filmov, od 24. aprila pa ga lahko poiščete v katalogu CineStar Premiere Plus. Bruce Willis se v vlogi detektiva Knighta znajde sredi bega iz zapora, ki ga vodi terorist z vzdevkom Božični bombaš. Knight usmiljenje nameni pravičnim, vsem drugim pa nakloni neusmiljeno pravico. 

Tudi to pomlad preživite v Telemachovi družbi in uživajte v več kot 24.500 naslovih v Video klubu.