Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.04.2021. 22:00:00

April v Video klubu z nemogočimi in besnimi Tičkami

Novi naslovi pomladi v naš Video klub prinašajo energijo, ki vas bo postavila na noge!
Nova serija HBO Nemogoče (The Nevers) bo v katalogu HBO OD na voljo od 12. aprila. Serija se odvija v zadnjih letih vladavine kraljice Viktorije, ko se v Londonu pojavijo »obdarjeni«, večinoma ženske, ki so nenadoma pridobile nadnaravne sposobnosti,
Nenavadna drama Tičke (Little Birds) je nova serija v katalogu Pickbox Now , ki si jo lahko ogledate od 1. aprila. Nenavadno dramo je navdihnila zbirka erotičnih kratkih zgodb pisateljice Anais Nin iz leta 1979. V šestih epizodah boste lahko spremljali zgodbe o ljubezenskih željah in poželenjih ter osebne drame z elementi politične spletke.
Eksplozivni psihološki triler Besen (Unhinged) z oskarjevcem Russellom Crowom v glavni vlogi si od 26. aprila oglejte v katalogu CineStar Premiere Plus.  Običajna pot na delo se za Rachel spremeni v moro, ko v prometnem zastoju naleti na tujca in se z njim zaplete v spor. Razočaran nad življenjem, psihično nestabilen in nasilen možak se odloči za maščevanje. Začne jo zalezovati po vsem mestu v želji, da bi ubil njo in vse njene ljubljene.
Samo v Telemachovem Video klubu uživajte v pomladi in najbolj priljubljenih naslovih.