DVE ŠTEVILKI, ENA NAPRAVA
S kartico eSIM boste za službeno in osebno telefonsko številko potrebovali samo en telefon.

MANJ PROSTORA, VEČ INOVATIVNOSTI
Kartica eSIM, ki je intergrirana v sami napravi, zavzame v napravi manj prostora kot fizična kartica SIM. Zato lahko proizvajalci naprav več pozornosti posvetijo kompaktnosti in namenijo več prostora za najnujnejše.

BREZ SKRBI GLEDE PRAVE VELIKOSTI KARTICE SIM
Kartica eSIM je že integrirana v vašem pametnem telefonu, zato vam ne bo več treba skrbeti, ali imate pravo velikost kartice SIM.

Aktivacija eSIM na iOS telefonih

Aktivacija eSIM na Android telefonih

Najpogostejša vprašanja

eSIM je nova generacija kartice SIM. Gre za virtualno kartico SIM, ki je nameščena v sami napravi in tako nadomešča običajno fizično kartico SIM.

Kartico eSIM dobite na Telemachovih prodajnih mestih, s klicem na 070 700 700 ali prek spleta.

Aktivacija kartice je hitra in enostavna, saj potrebujete le kodo QR, ki se nahaja na kartici eSIM in mobilno napravo, ki podpira eSIM. Navodila za aktivacijo si oglejte tukaj.

eSIM se lahko uporablja  vzporedno s klasično kartico SIM, če naprava omogoča sočasno uporabo dveh kartic SIM, kar je odvisno od proizvajalca ter modela naprave.

Na eni napravi je lahko sočasno nameščenih več profilov eSIM različnih operaterjev. Največje število nameščenih kartic eSIM je odvisno od same naprave. Hkrati je lahko aktiviran le en profil eSIM.

Ena kartica eSIM je lahko aktivirana le na eni napravi. Prav tako ena mobilna številka ne more biti hkrati registrirana na dveh karticah SIM (eSIM/običajna kartica SIM), npr. za uporabo v telefonu in še na tablici.