Paket HBO Premium

tv

Najbogatejši filmski paket: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD, HBO video na zahtevo in HBO GO.

+ Od 11 ,50 /mesec

Paket CineStar TV PREMIERE

Cinestar

Filmski paket, ki vsebuje programa CineStar TV PREMIERE 1 in CineStar TV PREMIERE 2 v visoki ločljivosti HD. Programa prva predvajata najnovejše filmske uspešnice.

+ Od 5 ,00 /mesec

Paket BOX TV

BOX tv

Paket BOX vključuje sedem programov, med katerimi sta programa Woman in Dr. Fit, Planet Earth in programi z vsebinami za odrasle.

+ Od 4 ,50 /mesec

Paket HBO IN CINEMAX

Dodatni programski paket HBO vsebuje programe HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2, tudi v visoki ločljivosti HD.

+ Od 8 ,50 /mesec

Paket HD

tv

Paket HD je popolna mešanica odlične televizijske vsebine in vrhunske slike s programi v visoki ločljivosti HD. Pred televizorjem se boste počutili kot v kinu.

+ Od 6 ,50 /mesec

Paket PINK

tv

Spremljajte najnovejše uspešnice iz zakladnic jugoslovanskega filma, uživajte v glasbenih predstavah z največjimi zvezdami Balkana in se smejte ob resničnostnih oddajah.

+ Od 7 ,99 /mesec

Paket CINEMAX

tv

Paket CINEMAX je prava izbira za vse ljubitelje filmskih klasik. Dodatni programski paket CINEMAX vsebuje programa Cinemax in Cinemax 2, tudi v visoki ločljivosti HD.

+ Od 4 ,50 /mesec

Paket HBO

tv

Paket HBO je edinstveni paket za vse ljubitelje filmov. Dodatni programski paket HBO vsebuje programe HBO, HBO 2 in HBO 3 tudi v visoki ločljivosti HD.

+ Od 6 ,50 /mesec