• 02:15
    Videotrak
  • 03:20
    Nogomet - SP 2018
  • 05:10
    Zabavni kanal
  • 05:45
    Videotrak
  • 06:50
    10 domačih
  • 07:20
    Slovenski vodni krog
  • 07:45
    Dokumentarni feljton
  • 08:15
    Danes dol, jutri gor
  • 08:45
    Danes dol, jutri gor
  • 09:30
    Čarokuhinja pri atu
  • 10:00
    Bleščica
  • 10:45
    Avtomobilnost
  • 11:30
    Japonska kuhinja
  • 12:15
    Melodije morja in sonca 2018
  • 15:00
    Kolesarstvo - dirka po Franciji: 14. etapa
  • 17:45
    Umor, je napisala
  • 18:40
    Na koncu ceste
  • 19:30
    Adrenalinci
  • 20:00
    Nogomet - državno prvenstvo
  • 22:25
    Televizijski klub
  • 23:15
    Umor, je napisala
11:30

Japonska kuhinja

V Kjotu, stari prestolnici Japonske, ima vsak letni čas svojevrsten čar, prehranska kultura pa velja za gonilo družbe. Februarja se izbrane restavracije že pripravljajo na bližajoči se praznik deklic. Značilne sestavine tega časa so školjke, kot so trde ladinke ali barčice, poganja pa tudi že stoletna čebula in brsti ogrščica. Okoli starih templjev vzcvetijo japonske marelice, ki obiskovalce razveseljujejo z barvo in opojnim vonjem, na krožnikih pa pomlad oznanjajo bambusovi vršički in poganjki orlovske praproti.