• 00:06
  Флеш вести
 • 00:11
  Аргумент
 • 01:03
  Урбан соул
 • 01:20
  Музички спотови
 • 01:30
  Одјавување на програмата
 • 07:00
  Флеш вести
 • 07:05
  Народна музика
 • 08:00
  Флеш вести
 • 08:07
  Народна музика
 • 09:00
  Топ вести
 • 09:13
  Урбан соул
 • 09:31
  Дора и пријателите
 • 09:58
  Да учиме заедно
 • 10:30
  ЗОИ 2018 - Крос Каунтри
 • 11:47
  Музички спотови
 • 12:00
  Вести
 • 12:15
  ЗОИ 2018 - Биатлон
 • 13:11
  Опен
 • 14:01
  Таксирахат
 • 14:30
  Сехара
 • 15:00
  Бијандипе
 • 15:30
  Вести на турски јазик
 • 15:45
  Лејла и Меџнун
 • 16:22
  Пресвртници
 • 16:32
  Во чистилиштето
 • 16:59
  Заработувачка за леб
 • 17:25
  Практични рецепти
 • 17:50
  Музички спотови
 • 18:02
  Нинџа желки
 • 18:30
  Дневник 1
 • 19:05
  Метео
 • 19:08
  Забавна топ листа
 • 20:03
  Мотиви
 • 20:48
  Компромис
 • 21:41
  Музички спотови
 • 22:00
  Дневник 2
 • 22:35
  Метео
 • 22:39
  Пад
 • 23:40
  Планината Шугар
21:41

Музички спотови

Дневна музичка програма. Музички спотови.