1188 SMS


Se vam kdaj zgodi, da nujno potrebujete telefonsko številko, pa je ravno v tistem trenutku nimate pri roki? Poiščite jo s pomočjo storitve 1188 SMS. Omogoča hiter dostop do informacij o telefonskih naročnikih, objavljenih v Telefonskem imeniku Slovenije. Po poslani zahtevi preko sporočila SMS boste prejeli povratno informacijo o iskanem naročniku. Storitev je plačljiva.

KAKO UPORABLJATI STORITEV?

Enostavno pošljite sporočilo SMS s ključno besedo na 1188. Ključna beseda je lahko kateri koli podatek, ki ga o iskani osebi poznate: ime, priimek, naslov, …

POMEMBNO

Ključne besede vedno pišite brez šumnikov, med ključnimi besedami uporabljajte presledke, znaki, kot so pika, vejica, klicaj, narekovaj ipd., niso dovoljeni.

ZARAČUNAVANJE SPOROČIL SMS

Odhodno sporočilo SMS:

Če vaš paket vključuje vnaprej zakupljena sporočila SMS, se bo znesek za poslano sporočilo SMS odštel od vašega dobroimetja, vsem ostalim uporabnikom pa se poslano SMS sporočilo zaračuna po veljavnem ceniku Telemacha.

Dohodno sporočilo SMS:

Cena dohodnega sporočila SMS je 1,49 EUR z DDV.

Uporabniku storitve se zaračuna vsak prejeti SMS, ki vsebuje relevantne rezultate iskanja v skladu s predpisanimi kriteriji. V primeru, da glede na podane kriterije ni relevantnih rezultatov iskanja, boste prejeli povratni SMS z vsebino: Iskani naročnik ne obstaja oz. na voljo je 0 zadetkov. V tem primeru se sporočilo SMS ne zaračuna.

Ponudnik storitve je družba Teledat, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Ponudnik tehnologije je družba Teledat, d.o.o.

Ponudnik poti za posredovanje sporočil SMS in prenosa podatkov preko Telemachovega elektronskega komunikacijskega omrežja je družba Telemach d.o.o., Cesta ljubljanske brigade 21, 1000 Ljubljana.