Samsung Galaxy Z Fold 2 5G

SMS

MMS

e-pošta

potisna e-pošta

Android

2208 x 1768 px

Barva

Ni na zalogi. Zalogo v poslovalnicah preverite na 070 700 700.

Ne spreglejte:
  • Brezplačna in varna dostava na vaš izbrani naslov.

  • Sklenite novo naročniško razmerje za paket ŠE VEČ ali NAJVEČ in 6 mesecev plačujte le 1 EUR!

  • Podpira eSIM

500x500-Samsung-Galaxy-Z-Fold2-5g-webshop-2
500x500-Samsung-Galaxy-Z-Fold2-5g-webshop

Kaj se skriva pod pokrovom?

Podrobnejši opis Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Edinstven dizajn

Galaxy Z Fold2 5G združuje drzen dizajn in napredni inženiring.

  • Vrhunske izkušnje z vsebino – 15,75-centimetrski (6,2″) brezkončni-O prepogljivi zaslon zagotavlja še večjo uporabnost – brez da bi bilo potrebno odpreti drugi zaslon lahko preverite e-pošto, poiščete navodila za pot ali gledate svojo najljubšo vsebino. Ko prepogljivi telefon odprete, je na voljo 19,3-centimetrski (7,6″) glavni zaslon z minimalnimi okvirji in kamera brez zareze, ki vam s 120 Hz hitrostjo osveževanja nudi brezhibno delovanje. Galaxy Z Fold2 5G za še več užitkov nudi tudi dinamični zvok z izboljšanim stereo učinkom in jasnejšim zvokom.
  • Eleganten dizajn in strokovna izdelava – Galaxy Z Fold2 5G ima elegantno, enotno zasnovo, ki zagotavlja gladek občutek prijema. Samsung ultra tanko steklo na glavnem zaslonu zagotavlja tudi izpopolnjen občutek zaslona. Galaxy Z Fold2 5G ima skriti tečaj, ki se s CAM mehanizmom popolnoma prilega in zagotavlja samostoječi zaslon pod določenim kotom pri Flex načinu. Galaxy Z Fold2 5G uporablja tudi posebno čistilno tehnologijo, ki je bila prvič predstavljena že pri Galaxy Z Flip. Tehnologija v reži med ohišjem ter tečajem odbija prah in neželene delce za brezhibno prepogibanje.

Izjemne slike in vrhunski prikaz vsebine

Inovativna zložljiva oblika pri Galaxy Z Fold2 5G nudi edinstveno mobilno izkušnjo na najvišji ravni. Galaxy Z Fold2 5G združuje Flex način z neprekinjenostjo aplikacij, kar zagotavlja razširjeno uporabnost in nemoteno prehajanje iz enega na drug zaslon. To vam omogoča, da si vsebino ogledate točno na takšen način, kot vam v tistem trenutku ustreza.

  • Naprava, ki je tako prilagodljiva in produktivna kot vi – V Flex načinu je zajemanje vsebine lažje kot kadarkoli prej. S Capture View načinom vam zdaj ne bo treba zapreti aplikacije za kamero, da bi si lahko ogledali fotografijo ali videoposnetek, ki ste ga pravkar zajeli. Ta se bom prikazal na spodnji polovici zaslona, kamera pa bo še vedno delovala na drugi polovici. Na voljo je tudi Auto framing način. Ne glede na to, ali plešete ali kuhate po najnovejšem receptu, Galaxy Z Fold2 5G lahko posname prostoročne videoposnetke in motiv ohranja v fokusu, tudi če se ta premika.
  • Funkcije za podporo vaši ustvarjalnosti – Vsebine lahko zajemate tako, da v posnetek vključite perspektivo fotografa in motiva. S hkratno uporabo glavnega in prepogljivega zaslona boste lahko dogajanje okoli vas zajeli iz dveh strani.
  • Izjemne zmogljivosti kamere – Kamera pri Galaxy Z Fold2 5G prepogljivem telefonu zagotavlja izjemno kakovost fotografij in popoln nadzor nad zajemanjem. Z Pro Video načinom, Enkratnim zajemom, Svetle noči načinom in Nočnim načinom boste vedno zajeli izjemne posnetke.

Izkoristite vsak trenutek

Galaxy Z Fold2 5G nudi izboljšanje produktivnosti z intuitivnim interaktivnim načinom upravljanja in s še več naprednimi zmogljivostmi večopravilnosti. Glavni zaslon Galaxy Z Fold2 5G lahko prilagodite tako, da se bo najbolje skladal z vašimi potrebami za delo.

  • Brezhibna večopravilnost – Izkoristite prednosti odprtega zaslona s funkcijo več odprtih oken (Multi Active Window). Z uporabo te napredne funkcije boste imeli še več nadzora, hkrati pa boste lahko hkrati imeli odprte datoteke v različnih aplikacijah in si jih postavili eno ob drugo za hkratno uporabo. Dodatno, integracija App Pair in Edge Panel aplikacij vam bo nudila še več udobja. Z enostavnim potegom po zaslonu lahko besedilo, fotografije in druge dokumente enostavno prenesete iz ene aplikacije v drugo izbrano aplikacijo. Enostavno lahko tudi zajamete posnetek zaslona in zajeto sliko s pomočjo Split Screen Capture funkcije prenesete v izbrano aplikacijo.
  • Optimizirane interakcije aplikacij – Izberite najbolj optimiziran uporabniški vmesnik na glavnem zaslonu, ki najbolje ustreza vašim potrebam. V nastavitvah lahko hitro in enostavno preklopite med postavitvami velikega zaslona ali tradicionalne postavitve telefona.

Optimiziran prikaz animacij – Izkoristite vsak trenutek v vašem dnevu in nadgradite izkušnjo s svojimi najljubšimi aplikacijami, vključno z Gmail, YouTube in Spotify aplikacijami. Uporabljajte glavni zaslon z Microsoft Office orodji za podobno izkušnjo uporabe kot je to pri tabličnem računalniku

Glavni zaslon: Izmerjeno diagonalno kot polni pravokotnik brez upoštevanja zaobljenih robov.

Flex način podpirajo Samsung aplikacije (kamera, videoklic, galerija, video predvajalnik, ura, koledar, kalkulator) in partnerske aplikacije, vključno z YouTube in Google Duo.

Deluje z izbranimi aplikacijami.

Capture View način je na voljo tudi, kar je prepogljivi telefon odprt. Za uporabo je potrebno pritisniti “Capture View Mode” v zgornjem levemu kotu uporabniškega vmesnika kamere.

Če so zaznane več kot tri osebe, se okvir oddalji. Sledljiva razdalja je približno od 1,5 do 2,5 metra. Algoritem strojnega učenja zazna človeški obraz in telo ter sledi gibanju osebe.

Galaxy Z Fold2 5G ne podpira snemanja 8K videoposnetkov (največ 4K).

Enkratni zajem zajame slike in videoposnetke do 15 sekund.

Samo za širokokotno sprednjo kamero.

Uporabniki lahko uporabijo funkcijo tudi na prepogljivem zaslonu – deluje z dvema vodoravno ločenima oknoma. Deluje z izbranimi aplikacijami.

Trenutno na voljo za Samsung Notes, Internet, Myfiles ter Office Microsoft 365 aplikacije.

Na voljo pri izbranih aplikacijah, vključno z galerijo, internetom, sporočili, Myfiles, Samsung Notes, Microsoft 365, Microsoft OneDrive, Microsoft Outlook, Gmail, Chrome in Google Maps.

Na voljo pri izbranih Samsung aplikacijah vključno s sporočili, imenikom, telefonom, datotekami v internetu, koledarjem, uro, video klicem, opomnikom, kalkulatorjem, AR zone, Google aplikacijami, kot so YouTube, Gmail, Google Zemljevidi in Microsoft aplikacijami, vključno z Microsoft Outlookom in drugimi, kot je Spotify.

 

Osnovne značilnosti Osnovne značilnosti
Operacijski sistem Android
Verzija OS 10
Procesor (CPU) 8-jedrni, 3.09 GHz + 2.4GHz + 1.8 GHz
Število jeder 8
Grafika (GPU) /
Meni v slovenskem jeziku Da
Dual SIM Da
Dual SIM - stand by Dual Stand-by
SIM kartica Nano
Višina 159,2 mm
Širina 128,2 mm
Globina 6,9 mm
Teža 282 g
Tip Na dotik
SAR vrednost /
Osnovne značilnosti Zaslon
Ločljivost zaslona 2208 x 1768 px
Barvna globina zaslona 16 milijonov barv
PPI 373
Velikost zaslona 7,6"
Zaščita zaslona /
Avtomatsko prilagajanje svetlosti Da
Osnovne značilnosti Foto in video
Fotoaparat Da
Ločljivost primarnega fotoaparata 12 + 12 + 12
Ločljivost sekundarnega fotoaparata 10 Mpx
Avtofokus pri fotoaparatu Da
Tip bliskavice LED
Digitalni zoom 10x
HDR način Da
Stabilizator slike Da
Snemanje video posnetkov Da
Ločljivost video posnetkov 2160p
Hitrost snemanja 60 fps
Način snemanja "slow motion" Da
Osnovne značilnosti Pomnilnik
Osnovni pomnilnik 256 GB
Delovni pomnilnik (RAM) 12 GB
Možnost razširjenega pomnilnika Da
Maksimalna velikost razširjenega pomnilnika 1 TB
Osnovne značilnosti Baterija
Kapaciteta baterije 4500 mAh
Čas pogovora /
Čas pripravljenosti /
Osnovne značilnosti Omrežje in povezljivost
2G omrežje 850/900/1800/1900
3G omrežje 800/850/900/1900/2100
4G omrežje (LTE) 800/900/1800/2100/2600 Mhz
GPRS/EDGE Da
UMTS Da
HSDPA Da
HSUPA Da
HSPA+ Da
LTE Da
Bluetooth Da
BT VERZIJA 5
WLAN Da
WLAN verzija 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE80 MIMO,
Uporaba kot zunanji modem WLAN, Bluetooth, USB
NFC Da
GPS sprejemnik Da
Prednaložen program za navigacijo Da
Označevanje lokacije posnete slike Da
Osnovne značilnosti Ostale značilnosti
Število vnosov v imenik Dinamično
Sporočanje SMS, MMS, e-pošta, potisna e-pošta
Glasovno izbiranje /
Konferenčna zveza Da
Videotelefonija Da
Vibriranje Da
Vgrajen zvočnik za prostoročno telefoniranje Da
Senzorji Kapacitivni senzor za prstne odtise (stranski), merilnik pospeška, barometer, žirometer senzor, geomagnetni senzor, Hallov senzor, senzor bližine, svetlobni senzor
Predvajalnik zvočnih formatov MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF
Predvajalnik video formatov MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
Pregledovalnik dokumentov Da
Urejevalnik dokumentov Da
Možnost blokiranja številk Da
Odpornost (prah, voda) /
Drugo /
Osnovne značilnosti Paket vkljucuje
Naprava Da
Baterija Da
USB podatkovni kabel Da
Omrežni polnilec Da
Navodila za uporabo Da
Slušalke za prostoročno telefoniranje Da
Razno Da
Loading...