{"package_categories":[{"name":"EON","priority":1,"relative_url":"/eon-paketi","footprints":[{"footprint":"DP"},{"footprint":"INT"},{"footprint":"DT"}],"in_network":true,"scope":1,"navigation_tab":"eon-paketi"},{"name":"EON paketi","priority":1,"relative_url":"/eon-paketi","footprints":[{"footprint":"FTTHGPON"}],"in_network":true,"scope":1,"navigation_tab":"eon-paketi"},{"name":"EON","priority":1,"relative_url":"/eon-paketi","footprints":[{"footprint":"FTTHTP2P"}],"in_network":true,"scope":1,"navigation_tab":"eon-paketi"},{"name":"EON","priority":1,"relative_url":"/eon-paketi","footprints":[{"footprint":"FTTHTelekom"}],"in_network":true,"scope":1,"navigation_tab":"eon-paketi"},{"name":"EON","priority":1,"relative_url":"/eon-paketi","footprints":[{"footprint":"GPONTelekom"}],"in_network":true,"scope":1,"navigation_tab":"eon-paketi"},{"name":"EON TV paketi","priority":2,"relative_url":"/televizija/tv-paketi","footprints":[{"footprint":"DP"}],"in_network":true,"scope":2,"navigation_tab":"eon-tv"},{"name":"EON TV paketi","priority":2,"relative_url":"/televizija/tv-paketi","footprints":[{"footprint":"FTTHGPON"}],"in_network":true,"scope":2,"navigation_tab":"eon-tv"},{"name":"EON TV paketi","priority":2,"relative_url":"/televizija/tv-paketi","footprints":[{"footprint":"FTTHTP2P"}],"in_network":true,"scope":2,"navigation_tab":"eon-tv"},{"name":"Total Trio","priority":20,"relative_url":"/Paketi/paketi-izven-kabelskega-omrezja","footprints":[{"footprint":"TOTAL"}],"in_network":false,"scope":1,"navigation_tab":"Total Trio"},{"name":"Lastovka","priority":21,"relative_url":"/Paketi/paketi-izven-kabelskega-omrezja","footprints":[{"footprint":"Lastovka"}],"in_network":false,"scope":3,"navigation_tab":"Lastovka"},{"name":"EON TV izven našega omrežja","priority":22,"relative_url":"/oec/eon/checkout/app/688","footprints":[{"footprint":"EON TV OTT"}],"in_network":false,"scope":2,"navigation_tab":"eon-tv-ott"}]}

    Akcijska ponudba velja za nove naročnike storitev Total TV, ki od 16. 7. 2018 do 30. 11. 2019 sklenejo naročniško razmerje z vezavo 24 mesecev. Telemach si v skladu s 129. členom ZEKom-1 pridržuje pravico do spremembe aktivne naročniške pogodbe, kar lahko vključuje spremembo vsebine paketa, cene in/ali drugih pogojev zagotavljanja storitev. Naročniki bodo prek izbranih komunikacijskih kanalov in na spletni strani https://telemach.si/spremembe-pogojev o spremembah, pravicah, povezanih z odstopom, in drugih relevantnih podrobnostih obveščeni najmanj 30 dni vnaprej. Podrobnosti ponudbe so opisane v Posebnih pogojih akcije.

          

      Storitve so možne, kjer obstajajo tehnične možnosti za priklop Telemachovega MMDS priključka. Brezplačni klici v skupini United Group vključujejo brezplačne klice znotraj fiksnih omrežij Telemach Slovenija, Telemach Črna Gora, Telemach Bosna in Hercegovina ter SBB Srbija. 200 min brezplačnih klicev (klici, ki se dodatno ne obračunajo po porabi) velja za klice v fiksna omrežja Telekom Slovenije, T-2 in A1. Hitrost prenosa podatkov prek omrežja WiFi je odvisna od fizičnih ovir in vpliva drugih elektromagnetnih sevanj med oddajnikom in sprejemnikom ter strojne in programske opreme na oddajniku in sprejemniku. Nabor in število programov, ki jih lahko spremljate, sta odvisna od izbranega paketa in tehničnih možnosti. Za spremljanje programov na več televizorjih je potrebno naročilo in doplačilo dodatnih sprejemnikov. Za spremljanje programov v visoki ločljivosti HD potrebujete televizor z oznako FULL HD in sprejemnik za spremljanje programov v ločljivosti HD. Najnižja potrebna hitrost prenosa podatkov za nemoteno delovanje storitve EON je 512 kbps. Splošni pogoji storitev EON, UNIFON in UNIFI so na voljo na naslovu www.telemach.si in na prijavni strani storitve. Za uporabo je potrebna registracija na portalu moj.telemach.si. Za uporabo storitve EON je potrebno naložiti aplikacijo EON za napravo oz. operacijski sistem naprave, na kateri bo aplikacija EON aktivirana. Aplikacija je dostopna na www.eon.tv, v trgovinah Apple AppStore in GooglePlay. Uporaba funkcije Ogled nazaj do 7 dni je omogočena za pakete, ki funkcijo vsebujejo ali pa je naročena ločeno kot dodatni paket. Funkcija Ogled nazaj na televizorju ni možna na tehnologijah xDSL, MMDS in satelitski TV. Vse cene vključujejo DDV. Pred sklenitvijo naročniškega razmerja se o akcijski ponudbi, splošnih in posebnih pogojih storitev, sklenitvi naročniškega razmerja in cenah ostalih storitev za naročnike ter aktivaciji storitev UNIFI, UNIFON in EON pozanimajte na www.telemach.si, v vseh poslovalnicah Telemacha ali na brezplačni telefonski številki 070 700 700.